Drugi virtualni susreti o turizmu

Susreti se održavaju online, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na www.smarttourism.live, gdje je objavljen i detaljan program događanja

55

 


Drugi virtualni susreti o turizmu održat će se u srijedu, 17. juna 2020. s početkom u 10 sati i okupiti niz priznatih stručnjaka s ciljem razmjene informacija, iskustva i ideja o poslovanju za vrijeme i nakon korona krize. Organizatori turističkih događaja iz regije predstavit će publici aktuelne turističke trendove te nove načine i modele poslovanja nakon višemjesečnog perioda bez putovanja.

Prvi virtualni susreti ostvarili su zapaženo zanimanje struke i 1.300 učesnika. U regionalnom skupu učestvuje Apriori BH – agencija organizator konferencije Apriori turizam iz Bosne i Hercegovine, zajedno s domaćinima iz Hrvatske i gostima iz Slovenije i Evropske unije.

Susreti se održavaju online, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na www.smarttourism.live, gdje je objavljen i detaljan program događanja.

Cilj virtualnih susreta je uspostaviti komunikaciju između turističkih stručnjaka koji će govoriti o očekivanoj budućoj potražnji u turizmu i putovanjima nakon COVID19, koje proizvode ponuditi i kako se pripremiti za nove uvjete poslovanja, koje tehnologije mogu pomoći turističkom sektoru i šta je potrebno učiniti sada kako bismo bili uspješni.

Kako se refokusirati u “novom normalnom“ savjetovat će lifestyle trenerica iz SAD-a Patricia Diesel, autorica Keep It Simple Now, a sudjelovanje su potvrdili stručnjaci iz regije i EU – Csilla Mezösi, direktorica ESPAe/Mađarska, Maja Pak, direktorica STO/Slovenija, Kristjan Staničić, direktor HTZ. Iz Bosne i Hercegovine učestvovat će Mili Bijavica,  direktor agencije Fortuna Tours, Stjepan Primorac, predsjednik  Turističkog klastera Hercegovina i Ivan Jurilj, direktor EU ureda u ZHK. Organizatori su Miha Kovačić i Gorazd Čad, suosnivači Convente/Slovenija, Josipa Terzić-Rezić, organizatorica konferencije Apriori turizam/BiH, Ognjen Bagatin, inicijator Poduzetničkog Mindseta, Andrea Škerlj, voditeljica HOW Festival, Adriano Požarić, direktor konferencije Internet Adria, Adem Braco Suljić, direktor samita MEETEX, Ingrid Badurina Danielsson, direktorica festivala Taste the Mediterranean, Damjana Domanovac, direktorica sajma PLACE2GO, Leila Krešić-Jurić, direktorica HTI konferencije i Ivana Kolar, direktorica konferencije Može li turizam 365? i projekta SMART TOURISM 5.0. Partner i suorganizator događanja je SLO-CRO Poslovni klub.

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here