Poslovnica Adidko banke u Orašju počela sa radom

 U ovoj poslovnici, ali i u svim drugim poslovnicama Addiko banke, implementirane su posebne mjere zaštite, koje podrazumijevaju limitiran ulazak klijenata u poslovnicu, uz obavezno držanje propisanog rastojanja, te dezinfekciju prilikom ulaska.

86

Poslovnica Addiko Banke u Orašju od jutros je ponovo u funkciji. Nakon pauze od 14 dana poslovnica je jutros otvorena, a svi zaposlenici su propisane mjere samoizolacije proveli bez ikakvih zdravstvenih poteškoća i vratili se na posao.

Mjere samoizolacije zaposlenika bile su propisane od strane nadležne inspekcije zbog posjete klijenta zaraženog korona virusom i potencijalne opasnosti od zaraze. Banka je odmah po zatvaranju uradila dodatnu dezinfekciju poslovnice.

 U ovoj poslovnici, ali i u svim drugim poslovnicama Addiko banke, implementirane su posebne mjere zaštite, koje podrazumijevaju limitiran ulazak klijenata u poslovnicu, uz obavezno držanje propisanog rastojanja, te dezinfekciju prilikom ulaska.  Takođe, na šaltere u poslovnicama su postavljene pregrade od pleksiglasa, radi dodatne zaštite zaposlenika i klijenata.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here