NetWork10: Pogledajte listu predavača i predavanja

Tim za sadržaje desetog izdanja NetWorka, kojeg čine Damir Dizdarević, direktor sadržaja konferencije, te članovi Mustafa Toroman i Omar Kudović, imali su težak zadatak da od nekoliko stotina prijavljenih predavanja odaberu najbolje.

54

Iščekivanju je došao kraj! Objavljena je preliminarna lista predavača i predavanja za ovogodišnju NetWork konferenciju. Vrhunski bh. i svjetski predavači, koji će sa učesnicima Network konferencije podijeliti informacije i znanje o aktuelnim globalnim IT trendovima, dovoljan su razlog da i vi prisustvujete ovom događaju. Tim za sadržaje desetog izdanja NetWorka, kojeg čine Damir Dizdarević, direktor sadržaja konferencije, te članovi Mustafa Toroman i Omar Kudović, imali su težak zadatak da od nekoliko stotina prijavljenih predavanja odaberu najbolje.

Neka od zvučnih imena, dobro poznatih sa regionalnih i evropskih konferencija, koja će s učesnicima NetWorka podijeliti svoja znanja i iskustva su:  Sander Berkouwer (Nizozemska),  Spencer Harbar (Velika Britanija), Adis Jugo (Njemačka), Aleksandar Totović (Srbija), Damir Dizdarević (BiH), Jasmin Azemović (BiH), Luka Manojlovič (Slovenija), Nenad Trajkovski (Hrvatska),  Mustafa Toroman (BiH), Omar Kudović (BiH), Predrag Jelesijević (Srbija), Tomislav Lulić (Hrvatska) i drugi.  Kvalitetu ovogodišnje konferencije doprinijet će i USAID u BiH, koji je putem USAID WHAM projekta omogućio dolazak nekoliko renomiranih svjetskih predavača.

Na desetom izdanju NetWorka će biti govora o izuzetno zanimljivim i korisnim temama, koje su trenutno u fokusu svjetskih IT stručnjaka: AI,  DevOps,  IoT,  Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace,  Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.  Svi učesnici, bilo da su IT profesionalci, ljudi iz drugih sfera ili studenti, zasigurno će pronaći više predavanja u skladu sa svojim interesovanjima.  Pored redovnih tehničkih predavanja, i ove godine učesnici će prvog dana konferencije moći prisustvovati na dvije radionice sa vrlo aktuelnim temama, na kojima će uz vrhunske predavače moći produbiti i svoje praktično znanje. Više informacija o radionicama bit će objavljeno uskoro!

Osim prezentacije svjetskih IT trendova, kao i svaki put do sada, NetWork nudi i vrhunsku zabavu. Glavne zvijezde ovogodišnjeg konferencijskog partyja su muzičari iz sarajevskog benda Letu Štuke. Publiku će, također, zabavljati i jedan od najpopularnijih klupskih bendova na ovim prostorima – Gonzo bend. Dobrodošlicu učesnicima konferencije poželjet će „jako neobičan IT band“ – IT /Geek Band koji dolazi iz Hrvatske.

Svi koji su zainteresirani za učešće do 19. marta 2020. godine ulaznicu mogu osigurati po cijeni od 450 KM (+PDV). Od 20. marta pa do same NetWork konferencije u ponudi će biti kasne ulaznice, koje koštaju 550 KM (+PDV). Cijena studentske kotizacije iznosi 50 KM (+PDV).

Ostanite u toku s dešavanjima vezanim za NetWork 10 konferenciju putem web stranice, i  društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here