Budući korisnici usluga BH Telecoma ugovore će moći zaključiti na kućnoj adresi

Ugovor o saradnji/posredovanju između BH Telecoma d.d. Sarajevo i JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo danas je svečano potpisan u Sarajevu.

41
Telecom

Ugovor o saradnji/posredovanju između BH Telecoma d.d. Sarajevo i JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo danas je svečano potpisan u Sarajevu.

Suština ugovora je u tome da će svi budući potencijalni korisnici usluga BH Telecoma od sada biti u mogućnosti da zaključe ugovore za usluge BH Telecoma na svojoj kućnoj adresi, putem posrednika BH Pošte, bilo da se radi o postpaid paketima ili paketima sa kombinovanim načinom plaćanja. Također će zainteresirani građani na kućnoj adresi moći dobiti sve informacije o usluzi Moja TV.

Vršilac dužnosti generalnog direktora BH Telecoma Sedin Kahriman kazao je da je ovo sa aspekta korisnika veoma bitna usluga, kako u porodičnom, tako i društvenom segmentu.

Generalni direktor BH Pošte Mirsad Mujić rekao je da je to jako značajna usluga za sve nove i potencijalne korisnike usluga BH Telecoma koji će sada moći popuniti formular na kućnoj adresi.

“Na raspolaganju im je oko 1.800 osoba koje rade na terenu i 400 šaltera BH Pošte. Nastavljamo odličnu saradnju sa BH Telecomom koju imamo već godinama”, dodao je Mujić, saopćeno je iz BH Telecoma.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here