Otvorene prijave na Lilium Digitalnu Akademiju!

Cilj je osposobiti polaznike da postanu osobe koje će superiorno vladati digitalnim vještinama i naučeno iskoriste u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga.

43
Lilium

Digitalna Akademija by Lilium je višemjesečni program obuke iz oblasti digitalnog marketinga namijenjen poduzetnicima, freelancerima, blogerima, marketing menadžerima i entuzijastičnim ljudima koji su odlučili da zakorače u dinamični svijet digitalnog marketinga.

Cilj je osposobiti polaznike da postanu osobe koje će superiorno vladati digitalnim vještinama i naučeno iskoriste u cilju što boljeg plasmana svog znanja, prekvalifikacije ili zaposlenja u sektoru marketinga.

Tehnike promocije

Drugim riječima, cilj je naučiti polaznike da postanu stručnjaci za digitalni marketing koji će profesionalno i kreativno koristiti tehnike promocije, pisanja i kreiranja vizuelnog sadržaja u svrhu ostvarivanja željenih poslovnih rezultata.

“Digitalna akademija by Lilium je nastala kao kurs digitalnog marketinga koji će ponuditi konkretna znanja, teoriju i praksu. Svi predavači su zaposlenici naše agencije i potrudili smo se da prenesemo znanja koja će pomoći polaznicima da se edukuju na ovu temu i da budu poželjni na tržištu rada. Kao vodeća digitalna agencija u BiH, sigurno smo u najboljoj poziciji da omogućimo jedan takav kurs, koji ujedno pruža i šest mjeseci podrške za polaznike u vidu zajedničkog setovanja kampanja ili saradnje na drugim temama od interesa za polaznike. Osim toga, najboljim polaznicima će biti ponuđen posao u našoj agenciji. Ne postoje nikakvi uslovi za prijavu osim dobre volje, želje za učenjem i napretkom. Kurs je kreiran tako da pruži stvarnu vrijednost za polaznike, te da im omogući lakše pronalaženje posla, napredak u karijeri za one kojima je to potebno ili jednostavno da obogate svoje postojeće znanje”, rekao je direktor Liliuma Haris Husejnović.

Lilium je vodeća agencija za digitalni marketing u BiH i o njima priča uspjeh naših klijenata. Više od 300 kompanija svoje digitalno oglašavanje povjerilo je upravo ovom timu koji je stručan i profesionalan.

Osim toga, Lilium je i Google parner, a bedž Google partnera dodjeljuje se kompanijama s vještinama i stručnošću za Google Ads. Biti Google partner zapravo znači da Google takvoj kompaniji vjeruje.

Nije tajna da svi želimo raditi interesantan i dobro plaćen posao. Digitalni marketing je upravo takav, a sve je više i tražen. Zato je nastala Digitalna akademija.

Prijave za upis prve generacije su otvorene. Osmišljen je lagan način učenja, a teme koje pokrivamo su:
– Administracija Facebook naloga
– Administracija Instagram naloga
– Copywriting
– E – commerce
– E-mail marketing
– Facebook oglašavanje
– Google Ads
– Google Analytics
– Photoshop i grafički dizajn u digitalnom marketingu
– Web development
– WordPress
– YouTube oglašavanje

Obim posla

Zaboravite na „bubanje“ gradiva i „suhu teoriju“, učite se praktičnom radu. U ponudi je i šest mjeseci intenzivnog konsaltinga, a s obzirom na povećanje obima posla onima koji pokažu znanje, trud i ljubav prema digitalnom marketingu bit će ponuđeno i zaposlenje u Liliumu!

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here