SVEČANO OBILJEŽEN POČETAK RADA POSLOVNICE INTESA SANPAOLO BANKE NA OTOCI

Ovim projektom se uvodi  novi servisni model u poslovima sa stanovništvom sa dobrodošlicom  na ulazu, uslugama ličnog savjetnika i dostupnim i drugim nebankarskim sadržajima

329
Intesa

Intesa Sanpaolo Banka BiH jučer je svečano obilježila početak rada Poslovnice Otoka na novoj adresi u Ulici Bulevar Meše Selimovića 2C u Sarajevu. Osim promjene lokacije. ova poslovnica se izdvaja i po svom unutrašnjem uređenju i funkcionalnosti, koji su u skladu sa najnovijim standardima Grupe Intesa Sanpaolo.

Novi model

Ovim projektom se uvodi  novi servisni model u poslovima sa stanovništvom sa dobrodošlicom  na ulazu, uslugama ličnog savjetnika i dostupnim i drugim nebankarskim sadržajima. Sve to treba da omogući da se klijenti osjećaju što prijatnije, a za to vrijeme dostupna im je i besplatna Wi-Fi usluga.

Tim povodom gostima su se obratili Alessio Cioni,  predsjednik Nadzornog odbora Intesa Sanpaolo Banke BiH i Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo da vam možemo predstaviti moderniji i individualniji  pristup u poslovanju sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke BiH.Novi koncept donosi drugačije  i kvalitetnije iskustvo u realizovanju zahtjeva naših klijenata, kao i jednu mnogo prijatniju atmosferu u prostoru u kojem se pružaju bankarske usluge. Planiramo da u toku ove godine nastavimo  sa opremanjem i drugih naših poslovnica prema standardima Grupe Intesa Sanpaolo”, istakao je Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Modernizacija mreže

Radno vrijeme poslovnice je 8 do 17 sati, a subotom od  8 do 13 sati. U sklopu poslovnice nalaze se i dva bankomata dostupna 24 sata dnevno.

Intesa Sanpaolo Banka je u skladu sa novim standardima osim Poslovnice Otoke opremila i poslovnicu u Posušju, a u planu je  modernizacija mreže i u drugim gradovima u BiH.

Svečanosti su prisustvovali klijenti, poslovni partneri, predstavnici lokalne zajednice i mediji.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here