POUZDANOST I SIGURNOST UZ HYUNDAI RENT A CAR

Zahvaljujući razvoju Hyundai brenda kroz decenije i našim uposlenicima, Hyundai rent a car je u mogućnosti svojim klijentima pružiti vrhunsku uslugu uz vrhunska vozila.

140
Hyundai

Hyundai rent a car  je kompanija osnovana 1997. godine  zajedno sa Hyundai Auto BH,  ovlaštenim distributerom Hyundai brenda u Bosni i Hercegovini, te zajedno čine dio iste grupacije. Osnovna djelatnost Hyundai rent a car-a su kratkoročni i dugoročni najmovi vozila. Zahvaljujući razvoju Hyundai brenda kroz decenije i našim uposlenicima, svojim klijentima smo u mogućnosti da pružamo vrhunsku uslugu uz vrhunska vozila. Direktor kompanije Hyundai rent a car skoro dvije decencije je Nermin Čengić, a ovim povodom je rekao:

„Naša misija je pouzdanost i sigurnost naših klijenata bez obzira na dužinu najma ili kilometre koje trebaju preći. Kada uzmemo u obzir kvalitet Hyundai vozila, kvalitet naše usluge, prosječnu starost našeg voznog parka, podršku distributera vozila kada je u pitanju redovno održavanje istih, onda zaista uspjeh mora biti vidljiv i prepoznat kod klijenata.“

PONUDA PRILAGOĐENA KLIJENTU

U ponudi se nalaze sve kategorije, segmenti Hyundai vozila od malih gradskih, kompaktnih, limuzina, terenskih vozila (SUV), do vozila premium klase. Naša flota vozila iz godine u godinu postaje sve veća, pa tako trenutno na raspolaganju imamo 150 vozila. Svakako bitno je napomenuti da 60 posto naše flote čine dugoročni najmovi poslovnim korisnicima. Kada su poslovne ponude u pitanju naš cilj i zadatak je da brinemo o voznom parku naših klijenata, tako da kompanija klijent može da se fokusira na svoje poslovanje bez dodatnog opterećivanja svog bilansa stanja, angažiranja dodatnih finansijskih sredstava, te na taj način smanji svoje troškove.  Kada su u pitanju ponude poslovnim korisnicima trudimo se da svakom klijentu, kompaniji ponudimo opciju koja najbolje odgovara njihovom biznisu, portofoliu. Usluga dugoročnog najma podrazumijeva svu brigu o vozilu, između ostalog, registraciju, potpuno osiguranje vozila (kasko), održavanje, zamjensko vozilo, zamjenu i skladištenje guma, mobilnu garanciju, upravljanje štetama čime osiguravamo maksimalnu učinkovitost, te produktivnost naših klijenata – poslovnih korisnika. Prosječna starost naših vozila je do jedne godine što je dodatna garancija Vaše sigurnosti.

Neki od naših dugogodišnjih partnera i korisnika naših usluga su: NATO HQ, Američka ambasada u Sarajevu, Francuska ambasada, Britanska ambasada, Huawei, Comtrade, EUFOR, ASSECO, te mnoge druge  poznate i renomirane kompanije i poslovni subjekti.

POPUSTI LOJALNOSTI

„Korisnici rent a car usluga često se susreću sa situacijama u kojima bivaju nedovoljno, polovično  informisani o uslovima najma vozila. Dužnost naših rent a car savjetnika jeste da upoznaju i daju potpune informacije klijentu bez skrivenih troškova. Informiranost korisnika usluga o skrivenim troškovima bi pomogla daljem razvoju rent a car agencija koje svoje poslovanje baziraju na zakonski regulisani način, a Hyundai rent a car je definitivno jedna od njih“, rekao je Čengić.

Našim stalnim klijentima, bez obzira da li se radi o dugoročnim ili kratkoročnim najmovima, nudimo posebne popuste lojalnosti. Kada govorimo o stopi retencije, povratka naših klijenata možemo reći da je ona na visokih 90 posto,  što zaista treba posebno istaknuti i naglasiti.

Naše poslovnice u Sarajevu se nalaze na Međunarodnom aerodromu Sarajevo i centrala u naselju Bare, Šip, u Tuzli na Međunarodnom aerodromu Tuzla, te u Mostaru na Autobuskoj stanici Istok. Uskoro će biti otvorena naša nova filijala u Zračnoj luci – aerodromu Mostar.  Za više informacija o dugoročnim najmovima (poslovni korisnici) pozovite nas u centrali na 033 290 023 ili pošaljite upit e-mailom na rentacar@hyundai.ba, a za kratkoročne najmove pozovite Vama najbližu poslovnicu.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here