Centrotrans obilježio Dan vozača i automehaničara

Uprava Centrotrans Eurolinesa i ove godine nagradila je vozača i automehaničara godine, a koji su svojim radom i odnosom prema putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih

231
Centrotrans

Vozači i automehaničari širom svijeta 15. januar obilježavaju kao svoj dan. Po kiši, magli, snijegu, poledici ili žegi, danju, noću i praznicima, kad ih njihovi najmiliji najviše žele i kad svi drugi odmaraju – oni voze.

Centrotrans, kao prijevoznička kompanija, tradicionalno obilježava 15. januar Dan vozača i automehaničara. Svečanim programom i nagradama za najuspješnije vozače i automehaničare, danas je u prostorijama Centrotransa, proslavljen Dan vozača i automehaničara.

Uprava Centrotrans Eurolinesa i ove godine nagradila je vozača i automehaničara godine, a koji su svojim radom i odnosom prema putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotransu. Vozač i automehaničar godine su:

  1. Almir Šahić – vozač godine
  2. Mahir Rožajac– automehaničar godine

Danas još mnogi u Bosni i Hercegovini slave i obilježavaju ovaj dan raznim manifestacijama kao što su: izleti, skupovi vozača i automehaničara, vožnja kroz gradove…itd. Udruženje vozača i automehaničara kompanije Centrotrans i ove godine nagradilo je osam vozača i automehaničara koji su svojim radom i odnosom prema radu i putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotrans Eurolinesu.

Nagrađeni čanovi Udruženja vozača i automehaničara su:

  1. Adis Međuseljac, MGS
  2. Mirzet Kazić, MGS
  3. Nedžad Gljiva, MGS
  4. Nusret Alić, MGS
  5. Enver Avdibašić, PGS
  6. Edvin Vehabović, PGS – GRAD
  7. Nermin Mujčić, PGS
  8. Kemal Sinanović, PGS – GRAD
  9. Miroslav Simatović, PGS
  10. Hilmija Ivazović – Portirska služba Centrotrans
  11. Predrag Medić, PJ Fojnica
  12. Hasan Kodžaga, Centroservis
  13. Nermin Džafić, Tehnička priprema
  14. Adnan Hožbo, PJ Ilijaš
  15. Ismet Višća, RTO

Svi predloženi su svojim radom i odnosom prema radu i okruženju, zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotrans-u.

Centrotrans Eurolines preko 70 godina prevozi putnike u BiH i Evropi. Sve ove godine vozači i automehaničari, svojim radom i zalaganjem gradili su ime i ugled svoje kompanije. Jedni na druge su prenosili znanje i ljubav prema ovom izuzetno teškom poslu.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here