Neograničene Pretplata + tarife vaš su savršeni partner za komunikaciju

Ono što je zajedničko za sve je neograničena komunikacija uz bonuse i popuste

43
m:tel

Želite li savršenu komunikaciju, odaberite m:tel Pretplata + tarife i uživajte u fantastičnim bonusima za mobilni internet, razgovore i poruke, a uz to, uz najnoviju m:tel ponudu, iskoristite popust  i do 50% na cijenu mjesečne pretplate odabrane tarife.

Šest tarifa

U zavisnosti od vaše potrebe za komunikacijom, možete da birate jednu od šest Pretplata + tarifa. Ono što je zajedničko za sve je neograničena komunikacija uz bonuse i popuste.

Naša preporuka za sve one kojima je mobilni net najvažniji za komunikaciju je Pretplata S Net+ tarifa. U ovoj m:tel tarifi sa popustom od 50% na cijenu mjesečne pretplate, sada 12 mjeseci za samo 16,97 KM dobijate:

  • 20 GB mobilnog interneta u m:tel mreži
  • 1 GB roming interneta u mts, odnosno m:tel CG mreži
  • 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH
  • 50 minuta razgovora prema mts mobilnij mreži
  • Neograničene SMS-ove prema svm mrežama u BiH
Dodavanje sadržaja

A ono što je takođe veoma bitno je i to, da uz  Pretplata + tarife uvijek možete da dopunite ono što vam nedostaje. Dodajte minute, internet ili uživajte u pozivima i internetu  u inostranstvu bez ograničenja, aktivacijom različitih tarifnih opcija putem m:go aplikacije ili pozivom servisa Moj meni *100#

A u slučaju da imate još neko pitanje, kontaktirajte nas putem kontakt centra 0800 50 000 ili posjetom vama najbližeg m:tel prodajnog mjesta.

m:tel – imate prijatelje!

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here