Na Zagrebačkom velesajmu sve spremno za Sajmove hrane i zdravog življenja i CroAgro

Paviljonima Zagrebačkog velesajma četiri će dana vladati moćni strojevi najsavremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

75

U godini 110. obljetnice neprekinutog rada Zagrebačkog velesajma, SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA slave svoj 10. rođendan i upotpunjuju se u zajedničkom terminu od 5. do 8. prosinca, sa novim sajamskim projektom CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Nakon 15 godina poljoprivreda se vraća na Zagrebački velesajam. Paviljonima Zagrebačkog velesajma četiri će dana vladati moćni strojevi najsavremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

U skladu s tržišnim interesom te s uvažavanjem strukovnih prijedloga sajam se održava u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti, sve u cilju da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

CROAGRO je poljoprivredni i obiteljski sajam s mnoštvom zanimljivih sadržaja: stručnih skupova, konferencija OPG-ova, Izbor za najbolje proizvođače u sektoru ratarstva, stočarstva i vinarstva, izbor „Hrvatski traktor godine“ te međunarodno ocjenjivanje rakija i likera, sireva i jabuka samo su dio stručnog i zabavnog programa koji posjetitelje očekuje svakog dana.

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA, središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima na radost brojnih izlagača i posjetitelja ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu.

Svojim prepoznatljivim segmentima Organica&Kronoplja, APItera Mystic i Hrana svrstani su u sam vrh ponude ovakvih tematskih događanja, a iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka.

Brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice samo su mali dio raznovrsnog i kvalitetnog programa sa vrsnim predavačima i gostima. Zabilježite prvi vikend u prosincu jer vas očekuju brojne „mistične“ poslastice među kojima izdvajamo: Subota popodne na rubu znanosti, Kongres „Znanstveni dokazi u nekonvencionalnoj medicini“, simpozij Apiterapija – očuvanje zdravlja pčelinjim proizvodima, brojna predavanja, radionice i seminari, gastro show sa poznatim kuharima.

Cijena ulaznice iznosi 20,00 kuna i vrijedi za oba sajma.

Više informacija možete pronaći na www.zv.hr

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here