JavaScript Framework tema obuke u INTERA TP-u

Vue.js jedan je od najpopularnijih i najmoćnijih JavaScript framework-a s kojima se može raditi gotovo sve

37
Intera

Nakon uspješnog meetup-a u Code Hub-u Mostar posvećenom jednom od najpopularnijih programerskih jezika na svijetu, INTERA Tehnološki Park organizira intenzivnu trodnevnu obuku koja će ponovno dotaknuti tematiku JavaScript-a.

Sredstva EU

Vue.js jedan je od najpopularnijih i najmoćnijih JavaScript framework-a s kojima se može raditi gotovo sve – od najjednostavnijih stranica do kompleksnih web aplikacija. Upravo ovom framework-u će biti posvećena besplatna obuka JavaScript Framework koja se organizira kroz projekt CODE sufinansiran sredstvima EFRR i IPA II fondova Evropske unije.
Obuka, koja će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka od ponedjeljka, 2.12. do srijede, 4.12.2019. godine, polaznike će upoznati sa svim osnovama ovog framework-a te s nekim naprednijim konceptima. Predavač Jadranko Dragoje uz pomoć kolega Lane Džidić i Ahmeta Macića polaznike će provesti kroz razvoj manjeg news portala čime će oni steći praktična znanja koja lako mogu primijeniti u svom budućem poslu.

Ograničen kapacitet

Svi zainteresirani za obuku se mogu prijaviti na linku do srijede, 27.11.2019. godine do 23,59 sati. Uzimajući u obzir ograničene kapacitete prostora, ali i zadržavanje kvalitete obuke, broj polaznika je ograničen te će se, nakon zatvaranja prijava, provesti selekcijski postupak o čijem će ishodu kandidati biti naknadno obaviješteni. U slučaju bilo kakvih pitanja, svi zainteresirani se mogu obratiti na info@intera.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here