Proslavljamo 50. rođendan Samsunga

Kupovinom Samsung modela serije A i serije S u m:tel-u, iskoristite popust u iznosu od 50 KM

105
Samsung

Pola vijeka postojanja jednog brenda koji je pomjerio granice tehnologije i učinio da nemoguće postane moguće, mora da se proslavi. Povodom 50. rođendana Samsunga, m:tel je odlučio da svima onima koji u toku novembra 2019. godine nabave neki od telefona iz A serije (Samsung A30s, Samsung A50 ili Samsung A70), ili jedan od telefona iz serije S (Samsung S10 ili Samsung S10+), daruje popust u iznosu od 50 KM.

Veliki ekran

Samsung A serija, po riječima proizvođača, napravljena je za eru života uživo. U toj eri u kojoj dominira spontanost i kreativnost, te kada se dijeli sadržaj uživo, potrebno je imati telefon koji će sve to da isprati: telefon za slikanje spontanih fotografija, telefon za emitovanje video snimaka uživo, telefon za povezivanje sa drugima u trenutku kada sa njima dijelimo naša iskustva. Upravo takve karakteristike krase Samsung A seriju koja može biti dostupna svima. Inovativna kamera, veliki ekran i velika baterija, posebno dizajnirani i proizvedeni za generaciju koja živi u trenutku i koja sve svoje strasti, iskustva i interakcije dijeli „uživo“,  dodatni su razlog da se opredijelite za Samsung A30s, A50 ili A70.

Vaš izbor

A ukoliko želite osjetiti još više inovacija u mobilnoj telefoniji, neka vaš izbor budu telefoni Samsung Galaxy S10 i S10+.

Kakav god da je vaš izbor, popust od 50 KM koji vam daruje m:tel za kupovinu jednog od navedenih modela, dodatan je motiv da se ovog mjeseca počastite Samsungom!

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here