Urban café.deli domaćin dobre zabave i jedinstvenih okusa

Pored svjetskih i tradicionalnih bosanskih jela, Urban café.deli nudi i bogatu ponudu vegetarijanskih i jela bez glutena

76
Urban

Da hladni jesenji dani sa sobom ne donose nužno i kraj dobroj zabavi, dokazalo je sinoćnje druženje koje je ugostio novi Urban café.deli. Ova moderna gastro oaza, smještena u zgradi novootvorenog Bosmal Arjaan by Rotana hotela, upotpunila je sarajevsku scenu svojim raznovrsnim okusima i svjetski poznatim standardima ugostiteljstva. Bogate kombinacije okusa Istoka i Zapada, jedinstvena aroma kafe i inovativni kokteli, samo su dio ponude ovog novog i modernog kutka, koji je odmah oduševio sve ljubitelje urbanog. Ni na sinoćnjoj zabavi nije nedostajale ukusne hrane, pa su tako gosti uživali u prepoznatljivom cafe burgeru, humusu posebno pripremljenih okusa, te mini kruškama punjenim orasima.

Zdrave verzije

Pored svjetskih i tradicionalnih bosanskih jela, Urban café.deli nudi i bogatu ponudu vegetarijanskih i jela bez glutena, što je odlična vijest za sve gurmane sa prilagođenom prehranom, ali i turiste u glavnom gradu BiH. Ovakva jela su u jelovnicima svjetskih metropola već obavezan dio restoranske ponude, a od ove jeseni, svim sarajevskim gostima, dostupne su i zdravije verzije tradicionalnih bosanskih okusa.

U ukusnim zalogajima, ali i pozitivnoj atmosferi sinoć su uživala i neka od poznatih bosanskohercegovačkih imena, a šetnjom crvenim tepihom dokazali su da su dobre zabave u glavnom gradu BiH prisutne i van festivalske i praznične sezone.

„Glavni grad BiH se danas može pohvaliti prvim deluxe aparthotelom, istovremeno i prvim Rotaninim hotelom u BiH. Nova sarajevska gastro oaza, Urban café.deli, večeras je ispunjena iznimno pozitivnom energijom, upotpunjenom nevjerovatnim okusima. Siguran sam da je ovo početak jedne izuzetno pozitivne priče, koja će doprinijeti širenju gastronomske i turističke ponude BiH“, istakao je ovom prilikom Marko Korica, generalni direktor novootvorenog Bosmal Arjaan by Rotana hotela.

Bogati okusi

Ambijent novog Urban café.deli restorana je, pored zabava, idealan i za popodnevni odmor sa društvom, ručak s prijateljima ili ležerni sastanak sa klijentima, a bogati mirisi i okusi će produktivnijim učiniti svaki brainstorming.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here