Noviteti u cjenovniku ZOI’84

Sezonska karta sa fotografijom koja važi od ponedjeljka od nedjelje i uz nju vrijedi noćno skijanje

85
zoi

Uvažavajući mišljenje naših sugrađana i skijaša, KJP ”ZOI’84” OCS kao društveno odgovorno preduzeće odlučilo je promijeniti dobnu granicu za djecu.

Naime,

  • Djeca do 6 godina koriste besplatno korištenje uz pratnju odrasle osobe.
  • Djeca su osobe od navršenih 6 godina do 14.
  • Odrasli su osobe od 15 i više godina.
Novi model

Za akcijsku prodaju Ski karata dodata je i jednu novu kartu pored objavljenih, a to je:

Sezonska karta sa fotografijom koja važi od ponedjeljka od nedjelje i uz nju vrijedi noćno skijanje. U akcijskoj prodaji cijena za djecu će biti 250 KM, a za odrasle 500 KM.

KJP ”ZOI’84” OCS upućuje javni poziv svim Ski školama za poslovnu suradnju, sa kojim bi imali partnerski odnos. Sve Ski škole koje se prijave za korištenje popusta, moraju biti prije svega registrirane, te imati licenciranog ski instruktora, ili lice koje je profesor za sport i tjelesni odgoj. Grupe do 30 osoba imat će popust 10%, dok će grupe sa 31 osobom i više imati popust od 15%, uz prethodno dostavljen spisak sa imenima i prezimenima, na osnovu čega će se i odobriti popust.

Napomena za korisnike poludnevnih karata na Bjelašnici i Igmanu, da vrijede 4 sata bez obzira u kojem periodu dana ih koristili, tj. 4 sata od momenta prvog prolaska kroz lejzer.

Na rate

Najbitniji novitet od ove sezone je taj da smo putem banaka sa kojima ZOI sarađuje, omogućena je kupovina Ski karata na 12 mjesečnih rata. I to preko shopping kartice Union Banke, Raiffeisen banke, Unicredit banke, te Intesa Sanpaolo Banke, kao i drugih banaka.

Kada je riječ o ugostiteljstvu, restoran Benetton je osvježen najsavremenijim fiskalnim kasama. Obezbijeđeno je praćenje ugostiteljstva po najvećim standardima HoReCa, čime je stavljen fokus na zakonit rad u svim segmentima poslovanja ovog restorana.

IZ ZOI-a mole sve građane koji budu koristili usluge restorana Benetton, i ugostiteljstva na Malom Polju Igman, da za svaku narudžbu traže fiskalni račun, i time pomognu transparentan i zakonit rad preduzeća, te također da u slučaju da ne dobiju račun, račun nisu ni dužni da plate.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here