Radionica “Spremnost za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu” – 14. oktobra

Cilj ovog događaja je da se podstakne razvoj kapaciteta pružalaca usluga da podrže preduzeća u fazi rasta te pomognu etabliranim MMS preduzećima

81
Ulaganje

Svjetska banka, u saradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom FBiH, organizuje radionicu o Spremnosti za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu, koja će se održati 14. 10. 2019. godine u Sarajevu, sa početkom u 9 sati.

Faza rasta

Cilj ovog događaja je da se podstakne razvoj kapaciteta pružalaca usluga da podrže preduzeća u fazi rasta te pomognu etabliranim MMS preduzećima da obezbijede kapital za dalji rast i širenje, time što će im pomoći da postanu Spremna za ulaganja (eng. Investment Ready).
Radionica će se baviti različitim temama, uključujući poslovanje fondova privatnog kapitala i kako uspostaviti saradnju sa njima, kako oni prepoznaju ulaganja i vrednuju kompanije te kako preduzeća mogu da ostave djelotvoran prvi utisak i budu spremna da privuku investicioni kapital.
Radionica se održava u prostorijama P/G K FBiH (ul. Branislava Đurđeva br. 10, velika sala u prizemlju). Učešće na radionici je besplatno.

Otvorena registracija

Broj učesnika je ograničen te Vas ljubazno molimo da potvrdite Vaše učešće putem e-maila na adresu: a.handzic@kfbih.com. Registracija za učešće otvorena je najkasnije do 8. 10. 2019. godine.
Radionica će se održati na engleskom jeziku, a obezbijeđen je simultani prevod. Detaljnije informacije možete pronaći u preliminarnoj agendi.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here