Održano treće izdanje AUDI B2B RUN utrke u Sarajevu

Alma Ras, Visoko sudsko i tužilačko vijeće i T&E su najbrže bh. kompanije

164
b2b

Treća sezona najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH, AUDI B2B RUN, sinoć je uspješno održana u Sarajevu. Više od 1.000 trkača iz više od 100 kompanija našlo se ispod startnog luka, spremni da pokažu kako se brane boje svoje kompanije uz podršku mnogobrojnih kolega-navijača.

Jedinstvena platforma

AUDI B2B RUN je jedinstvena platforma koja promoviše zdrave životne stilove i aktivno druženje uposlenika izvan radnog vremena i okruženja, te je prepoznata kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva uposlenika i povezivanje sa poslovnom zajednicom.

Svi učesnici AUDI B2B RUN utrke, uz primarno dobru zabavu, trčali su i za jedno od priznanja.

Prvo mjesto u kategoriji velikih kompanija pripalo je ekipi Alma Ras, u kategoriji srednjih kompanija Visokom sudskom i tužilačkom vijeću BiH, dok je među malim kompanijama slavila kompanija T&E.

Najbrža trkačica i ove godine bila je Amela Trožić iz Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH, dok je titulu najbržeg trkača ponio Erdin Hastor iz kompanije Panasonic.

Priznanje za Najfit kompaniju, odnosno kompaniju sa najvećim brojem učesnika, pripalo je Raiffeisen Bank BiH, čiji tim je brojao više od 70 trkača.

Ove godine, po prvi put, uručeno je priznanje i za najbrži mediji. Titula najbrže, ali i najbrojnije medijske ekipe, pripala je TV OBN.

Sjajna stmosfera

Utrka je startala na Vilsonovom šetalištu, a ruta duga 4,5 km prolazila je kroz stadion Grbavica, što utrku čini jedinstvenom.

Kompanija Porsche BiH sa svojim brandom Audi naslovni je sponzor utrke, dok se za sjajnu atmosferu na Class Plus Aftre Run Party pobrinula kompanija Holdina i Energopetrol. Zvanična voda događaja je voda Oaza, a Heineken 0.0 zvanično pivo utrke.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here