Otkrij svoj maksimum: Avon Maxima EDP i Maxime EDT

Mirisi inspirisani drevnim grčkim bogovima.

198
Avon

U svakom od nas postoji posebna iskra. Ona je snaga koja nam pomaže otkriti i dostići svoj potencijal. Može započeti lagano, tiho, a na nama je da je potaknemo da raste, postane snažna, dostigne svoj maksimum.

Tu iskru svi trebamo, poticaj da se usudimo, da ostavimo trag. Tu iskru donose božanstveni Avonovi mirisni noviteti: Maxima EDP i Maxime EDT.

“Jedinstveni sastojci iz drevnih vremena i priče o snažnim božicama bile su glavna inspiracija za kreiranje Maxima parfema”, otkriva Pascal Gaurin, poznati kreator mirisa.

Plemenite note

„Ovaj miris izvlači auru elegancije i samopouzdanja kroz plemenite note smilja, sastojka koji donosi obećanje vječne mladosti. Kroz Maximu, želim da svaka žena otkrije svoju jednistvenost i snagu.”

Maxima EDP je primamljiv miris s blistavim i plementim notama smilja, kao glavnog sastojka, čije ulje je poznato kao sastojak koji u njezi kože služi za održavanje mladilikog izgleda . Ova mirisna nota u kombinaciji sa s baršunastom svjetlucavom nektarinom i slavnim vijencem arapskog jasmina, čini da Maxima miris potiče vašu jedinstvenost.

Top note: svjetlucavost nektarine hvata kremastu baršunastu senzualnost crne dalije i plodova crne ribizle stvarajući jedinstven mirisni potpis.

Srednje note: vijenac slavnog arapskog jasmina daje posebnu snagu i pojačava raskoš mjesečevog cvijeta i esencije ruže.

Bazne note: upotpunjene zrncima Absolute kakaovca i vanilije, rustične, gorke, a slatke note smilja daju toplinu, jedinstvenost i potpis ovom parfemu.

I kreatori Maxime, Clement Gavarry i master parfumer Henry Freemont, stvarajući ovaj miris za muškarce okrenuli su se u prošlost, tradiciju, klasične sastojke, note koje otkrivaju snagu muškarca.

Kroz povijest, naša prošlost stvara našu sadašnjost. U kreiranju mirisa još uvijek možemo puno naučiti iz prošlosti i ta smo znanja i Henry i ja htjeli unijeti u ovaj moderan miris,” otkriva Clement Gavarry.

Naše tržište

Maxime EDT je snažan miris s iskonskim notama tamjana rijetkog, dragocjenog i božanstvenog sastojka! U kombinaciji s osvježavajućim daškom listova mandarine i nesalomljive željezne i drvene snage perzijskog IronWood drveta, Maxime na poseban način prenosi snagu božanstvenog.

Top note: osvježavajući ananas i aromatični punč pojačavaju jasnoću hrskavih zelenih listova mandarine kao glavne top note.

Srednje note: drvenasti tonovi kardamoma i željezna snaga IronWood drveta uz dodir morske soli potiču muževnu stranu mirisa.

Bazne note: koža i cimet obavijaju smolaste note tamjana kao glavne note koja donosi vječni zlatni sjaj i bogatu pomalo slatku notu za dugotrajan mirisni trag.

Otkrijte ove nove mirise koji uskoro dolaze i na naše tržište.

Maxima i Maxime mirisi u prodaji su od 26. 9. u Avonovoj brošuri.

Maxima EDP (50ml) + POKLON! Losion za tijelo i mini miris, za samo 51,90

Maxime EDT (75ml) + POKLON! Balzam nakon brijanja i 2u1 gel za tuširanje i šampon, za samo 51,90

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here