Afroditina zdrava ljepota

Kozmetika Afrodita razvojem nove ZEN RITUALS linije u prvi je plan stavila zdravlje kao vrijednost i način života.

92
Afrodita

Dobro osjećanje u vlastitoj koži nije uvjetovano dobi i izgledom, nego je odraz dobre psihofizičke ravnoteže i zdravlja koje dolazi iznutra.

ZEN RITUALS linija sa sadržajem do 100 posto prirodnih sastojaka omogućuje bijeg u oazu mira koja pruža njegujuću harmoniju i osigurava unutarnju ravnotežu tijela i duha. Predstavlja kombinaciju iznimnih receptura i tradicije uz pomoć  čiste prirode!

Proizvodi sadržavaju rižino mlijeko, rižino brašno i ekstrakt bambusovih izdanaka ­ sastojke, koje su prije više od tisuću godina upotrebljavali u zemljama Dalekog istoka.

Rižino mlijeko obogaćeno rižinim uljem i bjelančevinama djeluju s iznimno njegujućim učinkom, bogata je riznica vitamina A i E i prirodni antioksidans. Potiče obnavljanje stanica kože, bogato nahrani i njeguje je.

Ekstrakt bambusovih izdanaka svojim mnogobrojnim pozitivnim učincima dubinski vlaži kožu, revitalizira je i osvježava. Bogata  je riznica aminokiselina, minerala, vitamina B i C.

Rižino brašno djeluje kao nježan piling jer uklanja mrtve stanice epiderme.

S povjerenjem u njihovu iznimnu snagu stvoreni su proizvodi za njegu i intenzivno obnavljanje kože. Djeluju s iznimno njegujućim učinkom te predstavljaju rituale njege koji svakodnevno pružaju koži sve što treba i održavaju je zdravom i sretnom.

U Kozmetici Afrodita poštuju život i mogućnost slobodnog izbora, zato proizvode nikad nisu testirali na životinjama, a na temelju toga već godinama biraju i dobavljače sirovina. Svi proizvodi iz linije 100 posto SPA su VEGANSKI, a osvježavajuće, lagane, brzoupijajuće formule primjerene su za njegu svih tipova kože.

ZEN RITUALS linija je stvorena da dočara jedinstveni SPA doživljaj u udobnosti vašega doma!

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here