Today Tomorrow Always CELEBRATE novi je parfem iz omiljene Avonove mirisne linije koja proslavlja 15 godina uspjeha

Today Tomorrow Always parfemi već 15 godina donose mirise vrhunske kvalitete i neodoljive bočice parfema, što Avon proslavlja lansiranjem novih mirisa TTA Celebrate for Her i for Him.

577
Avon

Od prve kapljice Today mirisa koji je poznati kreator parfema Olivier Cresp stvorio prije 15 godina, pa sve do najnovijeg TTA Celebrate mirisnog dua – i to opet iz laboratorija ove vrsne zvijezde u industriji parfema – mirisna linija Today Tomorrow Always iz Avona postala je broj jedan na listi mirisa dama širom svijeta.

Dašak romantike

Avon stoga, proslavljajući ovu predivnu mirisnu godišnjicu, ponosno predstavlja novi limitirani mirisni duo iz linije TTA parfema, TTA Celebrate za nju i njega. Mirisi za nju i njega koji se savršeno upotpunjuju, donose dašak pariške romantike, otkrivaju onaj trenutak kad srce zna da se događa nešto posebno…

“Topao i radostan: to su emocije o kojima sam razmišljao kada sam dizajnirao TTA Celebrate. Htio sam da proslavimo nevjerovatnih 15 godina trajanja TTA priče i dam joj vlastiti pečat”, izjavio je kreator mirisa Olivier Cresp.

”Nadahnuće sam dobio dok sam promatrao zaljubljene parove u šetnji Parizom. Oni žive svoju ljubav svaki dan, uživaju u svakom zajedničkom trenutku, u ljubavi koja traje. Poput TTA parfema koji i nakon 15 godina, utjelovljuju čiste osjećaje i romantičnost trenutka, novi Celebrate mirisi dodaju i sreću, uzbuđenje i sjaj u njihove oči.”

Olivier Cresp je zvijezda parfemske industrije i dizajnirao je brojne mirisne kreacije za velike modne kuće, a njegov najprepoznatljiviji mirisni trag u Avonu je upravo kultna Avon Today Tomorrow Always mirisna linija.

Today Tomorrow Always Celebrate slave ljubav, slave vjernost, i to na najbolji mogući način, neodoljivim mirisnim notama:

Today Tomorrow Always Celebrate za nju krase note nerolija, tuberoze i narandže u kombinaciji sa eteričnim uljem limuna i benzoin notama koji daju pravi ženstveni ton ovom parfemu.
Today Tomorrow Always Celebrate za njega krije note bergamota, lavande i vanilije na bazi muževne mahovine dok zajednička nota oba parfema, neodoljivi neroli, daje posebnu sponu ovim mirisima.

Limitirana linija

Jedinstvenu, limitiranu liniju TTA Celebrate sada možete pronaći u aktuelnoj Avon brošuri po cijeni od 23,90 KM svaki, ili u setu (ženski i muški parfem) za samo 40,90.

A za sve ljubitelje kultnih mirisa iz ove linije, Avon je pripremio slavljeničku ponudu te i ostale mirise iz ove kolekcije sada možete naručiti po posebnim cijenama.

Nove mirise kao i slavljeničku ponudu pronađite u aktuelnoj Avon brošuri

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here