Avon predstavlja True 5 in One Lash Genius: Maskaru koja odgovara na sve želje ikad podijeljene na društvenim mrežama

Kompanija ljepote iskoristila je najsavremenije digitalno proučavanje i umjetnu inteligenciju (AI) kako bi pročitala hiljade komentara potrošača podijeljenih preko interneta i društvenih mreža i otkrila što zaljubljenici u šminku širom svijeta žele u maskari

178
Avon

Svaki dan, nebrojena količina komentara vezanih uz ljepotu i šminku pojavi se na društvenim mrežama. Ali sluša li ih neko dok priprema lansiranje novog prizvoda? Kroz razvoj Genius algoritma, ekskluzivnog alata za “machine learning” i umjetnu inteligenciju stvorenog u partnerstvu sa informacionom, naučnom i kreativnom produkcijskom kompanijom MediaMonks, Avon je prošao kroz najveću bazu podataka o ljepoti na svijetu — internet — kako bi pročitao, filtrirao i obradio hiljade komentara potrošača i rangirao glavne odlike maskare za kojima žude.

Avon ponosno predstavlja prvu maskaru koja odgovara svemu što ste najviše tražili: AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara! Svih pet najpoželjnijih prednosti u jednoj maskari:  volumen, dužina, razdvajanje, podizanje i intenzivna crna boja.

Društvene mreže

„Genius algoritam omogućio nam je da razvrstamo ogromnu količinu sadržaja koju korisnici sami kreiraju na društvenim mrežama i da razumijemo šta je to što korisnici zaista žele u maskari. Najvažnije otkriće je da potrošači zapravo ne žele birati između jedne ili druge odlike: 60,97% želi multifunkcionalnost u jednom proizvodu! Volumen i podizanje trepavica nesumnjivo o su najtraženije prednosti koje zaljubljenici u ljepotu žele. Svako traži taj prestižan i neodoljiv izgled trepavica, ali niko ne želi odustati niti od drugih važnih prednosti, kao što su dužina i dramatična intenzivna crna boja. I znali smo da moramo stvoriti maskaru koja će pružiti sve to, Lash Genius!“, objašnjava James Thompson, Avon CMO.

Razvijena od strane Avonovog višestruko nagrađivanog naučnog tima, AvonTrue 5 in One Lash Genius maskara kombinuje Quick Glide Gel formulu maskare prožetu crnim pigmentima za jak i dramatičan nanos i visokotehnološku Smart Control četkicu. Kratka vlakna četkice uz poseban dodatak na vrhu za najmanje trepavice i uglove oka, brzo i ravnomjerno nanose formulu na trepavice, kako bi se postigao dramatičan višedimenzionalan volumen i produžene, razdvojene i podignute trepavice. Lash Genius također je otporna na mrlje i vodu, pa i na vrućinu i toplinu, tako da provjere u ogledalu tokom dana stvarno više ne budu potrebne.

Korijen poslovanja

“U toj masi podataka leže odgovori na ono što svaka osoba želi, a to je korijen našeg poslovanja. Zajedničko stvaranje s potrošačima je budućnost, a u Avonu znamo da ih nastavljamo slušati”, zaključuje Thompson.

Sve što očekujete od svoje maskare, bez kompromisa. Inteligentno dizajnirana maskara koja donosi baš sve benefite koje ste oduvijek tražile: volumen, dužinu, razdvajanje, podizanje i intenzivnu crnu boju!

Nova genijalna maskara od danas je dostupna u novoj Avon brošuri na:

https://ba.avon-brochure.com/

AvonTrue 5 in On Lash Genius maskara, crne ili smeđe nijanse, po cijeni od 7,90.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here