Summer festival look: ljetna događanja koja ne želite propustiti!

Festivalski se stil ne razlikuje previše iz ljeta u ljeto. Ljeto je, vruće je, važno je zabaviti se i osjećati se ugodno

79
Avon

Ljetni festivali na otvorenom postali si glavni ljetni događaji, po cijeloj Evropi. Sezona je počela već u maju, ali opasno se zahuktava… velik je izbor mjesta, mogućih muzičkih odabira. Treba samo znati koji stil i koji look se nosi ovo ljeto.

Festivalski se stil ne razlikuje previše iz ljeta u ljeto. Ljeto je, vruće je, važno je zabaviti se i osjećati se ugodno… a ipak želimo i ostaviti dojam, uživati u svom izgledu i slobodi izražavanja koju pružaju ljetne večeri. Na zadnjem 2019. Coachella festivalu koji se svake godine održava u Kaliforniji i pokreće  trend događanja u Evropi, dominatni stil bio je boho. Šta to znači za vas, šta ponijeti na festival kako bi bili u trendu, a da ne postanete žrtva mode?

Ugodne, prozračne haljine totalni su hit: dodajte im prirodne modne dodatke poput cvijeta u kosi i uvijek trendy ljetnih sandala

Ako ipak preferirate hlače, odaberite šorc: kratke hlače visokog struka ili sexy jeans.

Ne plašite se ludih kombinacija: različitih boja i stilova, slamnatog šešira ili dizajnerske torbe. To je pravi boho stil.

Uživajte u ludim, velikim modnim dodacima, ovo je trenutak kad se konačno smijete poigrati svojom zbirkom nakita: narukvice, ogrlice, prstenje, sunčane naočale. Veliki komadi daju poseban pečat vašem stilu.

Najnoviji trendovi u ljetnom festivalskom makeup-u

Naravno, makeup ćete uskladiti sa svojom odjećom. Kako govorimo o boho stilu, dozvoljeno je poigravanje bojama i svjetlucavim detaljima, ali ne zaboravite da su ljetni festivali proslava dobre zabave, opuštenost i uživanje. Ovoljetni vrući look-ovi nadahnuti su sunčanom Kalifornijom:

Boho stil: kombinacija prirodnih nijansi sa sjajnim detaljima i šačicom ludila 😉

Vesele boje na očima poput mark. Big&Magical Volume maskara u bojama, konačno nešto više od običnih sjena i mat nijasni

Dodaci kao što su mark. Flashlight tekući iluminatori, mark. makeup olovke sa pečatom, i to ne samo na licu nego i na ramenima, mark. Mystical Fantasies neonske nijanse na noktima

Naglašene obrve

Usne koje govore: sve je dozvoljeno. Možete odabrati nude nijansu, ali i ljubičastu ili narandžastu.

Ne zaboravite najvažniju stvar koju sa sobom morate ponijeti na ljetni festival: super društvo i puno smijeha!  Zabavljajte se i svojim makeup-om. Želimo vam obilje ljetne zabave i nezaboravno ljeto!

Nova ljetna festivalska makeup kolekcija u Avonu:

mark. Flashlight Illuminating Drops tekući iluminator, 14 ml, 14,90

mark. Big&Magical Volume maskara u 5 boja: magenta, ljubičasta, tirkizna, plava i crna, 6,90

mark. Olovka sa pečatom, 11,9

mark. Mystical Fantasies lak za nokte, 10ml, 4,50

Više otkrijte u Avon brošuri na:  https://ba.avon-brochure.com/

Dodatak: lista festivala 2019.

Svoje ljeto možete započeti i u našoj blizini, jer Hrvatska je već poznata festivalska destinacija: 20. 06. na Pagu se događa Spring Break Island Festival. Organizatori obećavaju najbolja klubska druženja, prekrasne plaže, puno zabave i adrenalina jer nude i sportske događaje.

Preporučujemo i Exit Festival početkom jula. Ovaj festival dovodi veliku količinu zaljubljenika u dobru muzike u jedan od najljepših gradova Srbije – Novi Sad. A za super atmosferu sigurno će se pobrinuti i velike zvijezde poput banda The Cure, The Chainsmokers ili poznatog DJ-a Carl Coxa, ali i neki od domaćih bosanskohercegovačkih izvođača kao što su Helem Nejse, After Affair ili Frenki.

Ne znate što je zabava ako još niste posjetili Starlite Festival Marbella: veliki festival koji traje cijeli mjesec! Svoj su dolazak već potvrdili veliki umjetnici poput Stinga, Erosa Ramazzottija, Beach Boysa. Ako vas privlače gužve i možete sebi priuštiti malo veće cijene, isplanirajte svoj ljetni odmor u Španiji.

Ako vam je pak Španija prevruća, za vas je kultni danski Roskilde Festival, jedan od najvećih svjetskih rock festivala. Po prvi put organizovan davne 1971. uz 32 većinom lokalna benda, danas ugošćava više od 150 bendova sa svih strana svijeta, uključujući najveće svjetske rock zvijezde.

August rezervišite za Sziget Festival. Događa se na stvarno super mjestu, uz obale rijeke Dunav, a imena koja dolaze ovo ljeto oduševit će vas: Ed Sheeran, Florence + The Machine, Post Malone.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here