Posjeta školaraca iz Srebrenice BBI banci u Sarajevu

Učenici prve osnovne škole iz Srebrenice - područna škola Potočari, njih ukupno 85, zajedno sa svojim učiteljicama posjetili su centralu Bosna Bank International

45
BBI banka

Učenici prve osnovne škole iz Srebrenice – područna škola Potočari, njih ukupno 85, zajedno sa svojim učiteljicama posjetili su centralu Bosna Bank International (BBI) d.d. u Sarajevu.

Redovne aktivnosti

Begija Smajić, jedna od učiteljica, kazala je da je ova posjeta dio redovnih vannastavnih aktivnosti. Zahvaljujući dobrim ljudima, navela je, omogućeno je da učenici posjete Narodno  pozorište, odgledaju film u kinu Cinema City, imaju obezbjeđen ručak i prošetaju glavnim gradom Bosne i Hercegovine.

„Cilj ovakvih i sličnih izleta je da učenici vide nešto što inače nemaju priliku vidjeti u lokalnoj zajednici. Ovakve aktivnosti su sigurno dobar primjer kako treba raditi sa djecom, jer je danas u Srebrenici prisutan i život. Zahvalila bih se posebno predsjedniku uprave g. Ameru Bukviću i radnicima BBI banke na dočeku i na svemu što su do sada uradili za nas povratnike“, istakla je Smajić.

Upoznavanje osnovaca

Domaćini učenicima u ime Bosna Bank International bile su Alma Šljivo i Dženeta Gadžo, koje su osnovce upoznale sa bankom, te kako i šta sve banka radi.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here