Avon Attraction Sensation, prvi miris koji budi sva vaša čula

Nota kože u srcu Attraction Sensation mirisa i za nju i za njega povezuje oba partnera neodoljivo senzualnom snagom koja budi sva čula.

178
Avon

Pravilna igra zavođenja trebala bi uključiti naša čula. Attraction Sensation prvi je mirisni duo koji budi svih pet čula: pogledaj kako se zjenice šire, dotakni i osjeti drhtaj kože, osluhni šapat, okusi kožu, osjeti miris parfema… Snažni akord kože u srcu Attraction Sensation mirisa povezuje oba partnera intenzivnom i stimulirajućom snagom koja je jednostavno neodoljiva.

U dodiru s kožom, budi se senzualnost i sofisticiranost senzualnih mirisnih nota iz prirode koje su u ove neodoljive parfeme objedinili prestižni parfumeri Laurent Le Guernec (Attraction Sensation za nju) i Michelle DeFina (Attraction Sensation za njega). Pored luksuznih sastojaka, Attraction Sensation mirisi izdvajaju se i svojom dugotrajnošću i donose 8 sati mirisne senzualnosti na vašoj koži.

Ovo je treće lansiranje unutar uspješnog Attraction brenda koji u sebi već ima Attraction i Attraction Rush parfeme, zavodljvu, magnetičnu liniju mirisa punih naboja, snažnih mirisnih akorda koji potiču efekt privlačnosti.

ATTRACTION SENSATION EDP ZA NJU

Kategorija: cvjetno-orijentalno-voćni

Kada udahnete ovaj očaravajući miris… započinje uzbuđenje neodoljive privlačnosti. Zjenice trenutno reaguju na đumbir i orijentalnu mandarinu. Srce brže udara uz očaravajući jasmin. Iris i ponoćna frezija kreiraju mirisni šapat, hipnotizirajući mirisni osjećaj. Intenzivna i očaravajuća nota kože koju dijele oba mirisa donosi poseban dodir, poveznicu s vašim partnerom.

Glavne note:

očaravajuća šljiva, sočna i bogata nota slatkog voća

bijeli cvijet jasmina sambaca LMR*, oflaktivna zvijezda, kombinacija raskoši i slatkoće.

Bazna nota kože: jedinstvena za Avon, nota kože nalazi se u oba mirisa i poput magneta privlači partnere stvarajući dugotrajan osjećaj privlačnosti. Ovaj specijalni akord daje bogati, grubi miris s primjesama dima koji je u isto vrijeme hipnotizirajuć i senzualan.

AVON ATTRACTION EDT ZA NJEGA

Kategorija: orijentalni-fougère

Čarobna snaga zavodljivosti inačice za njega leži u crnom biberu. Ulje đumbira ubrzava puls. Očaravajuće uzbuđenje budućeg dodira intenzivira kadulja i lavandino ulje. Vetiver i pačuli oslobađaju adrenalin, dok vas nota kože povezuje s partnerom.

Glavne note:

ulje crnog bibera LMR: oslobađa toplu i blago slatku aromu

ulje bugarske lavande LMR: aromatično, cvjetno, ujedno slatko i resko

Bazna nota kože: budi senzualnost, donosi snagu koja vas veže uz vašeg partnera.

Nove mirise pronađite u Avon brošuri:

Attraction Sensation EDP za nju, 50 ml + Losion za tijelo, 150ml: u setu 29,90

Attraction Sensation EDT za njega, 75 ml + Balzam psolije brijanja, 100ml: u setu 29,90

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here