Building Together Italy & Bosnia Herzegovina: O saradnji kompanija iz dvije zemlje

Seminar je posvećen prezentaciji mogućnosti zajedničke saradnje između italijanskih i bosanskohercegovačkih firmi u sektorima energije, okoliša i transporta

68
BiH Italija

Agencija za promociju u inostranstvu i internacionalizaciju italijanskih preduzeća, u saradnji sa Italijanskim nacionalnim udruženjima: inžinjerskih firmi (OICE) i elektronskih i elektrotehničkih firmi (ANIE), organizuje Seminar pod nazivom “Building Together Italy & Bosnia Herzegovina”, koji će se održati 27. marta u Sarajevu sa početkom u 9 sati u Hotelu Europe.

Zajednička saradnja

Seminar je posvećen prezentaciji mogućnosti zajedničke saradnje između italijanskih i bosanskohercegovačkih firmi u sektorima energije, okoliša i transporta.

Događaj je koncipiran tako da predviđa jutarnji/tematski dio tokom kojeg će predstavnici BiH institucija predstaviti aktivne i buduće projekte u Bosni i Hercegovini iz pomenutih sektora, nakon koje će se održati bilateralni susreti/B2B između bosanskohercegovačkih i italijanskih učesnika s ciljem promicanja međunarodne razmjene iskustva i sagledavanja mogućnosti zajedničke saradnje na budućim projektima.

Energija i okoliš

Italijanski učesnici su značajne inženjerske firme iz oblasti energije, transporta i okoliša i firme aktivne u elektro-energetskom sektoru

Predstavnici bosanskohercegovačkih firmi i institucija, zainteresovani za susrete sa italijanskim partnerima, mogu prijaviti svoje učešće na Seminaru putem e-mail adrese ICE-Agencije Sarajevo sarajevo@ice.it ili na broj telefona: 033 276 560.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here