Radionice o povlačenju bespovratnih sredstava iz EU fondova u Zenici i Mostaru

Radionica ima za cilj razvoj kompetencija i vještina u okviru programa Evropske unije

162
Povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju organizira radionicu „Povlačenje bespovratnih sredstava iz EU fondova“ u saradnji sa firmom MIPES CONSULTING iz Čepina, Republika Hrvatska.

Alati i metode

U prostorijama  Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona seminar je planiran za 6. 3. 2019. godine, dok će dan kasnije biti održan u prostorijama Ureda Vanjskotrgovinske komore BiH u Mostaru.

Radionica ima za cilj razvoj kompetencija i vještina u okviru programa Evropske unije. Na radionici će se prezentirati načini, alati i metode uspješnog povlačenja bespovratnih sredstva iz EU fondova, otvoreni i najavljeni konkursi za privredne subjekte iz Bosne i Hercegovine.

Besplatno učešće

Radionica je namjenjena predstavnicima preduzeća, organizacija za podršku biznisu, agencija za podršku inovativnosti, udruženja poduzetnika i onima koji su profesionalno zainteresirani za ovu problematiku. Učešće na radionici je besplatno.

Zainteresirani za učešće na radionicama mogu svoje prijave dostavititi najkasnije do 4. 3. 2019. godine na email adresu: edukacija@komorabih.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here