Gebrüder Weiss odlično obavio posao transporta i logistike na EYOF-u 2019.

Almir Jonuz direktor kompanije za BiH istakao je veliko zadovoljstvo zbog podrške projektu EYOF 2019 u ime kompanije, ali i u ime kompletnog koncerna

142
Gebrüder Weiss EYOF

Kompanija Gebrüder Weiss uspješno je ispratila nedavno završeni EYOF 2019., u smislu pomoći u transportu i logistici, što je ujedno i glavna djelatnost ove kompanije. Ranije su sporazum o saradnji potpisali direktor Gebrüder Weissa za BiH Almir Jonuz i direktor EYOF 2019 d.o.o. Senahid Godinjak.

Podrška mladima

“Želim se zahvaliti kompaniji Gebrüder Weiss koja je prepoznala projekt EYOF 2019 kao jedan od projekata u kojima želi dati svoj doprinos u razvoju sporta u BiH, ali prije svega u razvoju podrške mladim ljudima na jednom putu sazrijevanja i postizanja vrhunca njihove karijere. Značajan doprinos nam je dala u kontekstu logističke podrške, a posebno u trenucima kada je logistička operacija jedna od najznačajnijih na EYOF-u 2019”, rekao je Godinjak.

Almir Jonuz direktor kompanije za BiH istakao je veliko zadovoljstvo zbog podrške projektu EYOF 2019 u ime kompanije, ali i u ime kompletnog koncerna.
“Reinkarnacija sporta iz 1984. nam je dala krila i na taj način smo željeli da učestvujemo sa logističkom podrškom, što i najbolje radimo. Moram reći da država Austrija, kao izrazito skijaška zemlja, ali i firma Gebrüder Weiss je sa velikim zadovoljstvom prihvatila podršku ovom projektu”, izjavio je Jonuz.

Podrška sportu

Kompanija nastavlja podržavati sportske događaje. Kompanija Gebrüder Weiss ima historiju staru već više od 500 godina. Počevši od naših domaćih tržišta, u regionu od Alpa do Dunava te u istočnoj Evropi, danas su specijalizirani za sve vrste prijevoza s jednog kontinenta na drugi, bilo da se radi o kopnenom, zračnom ili pomorskom saobraćaju.
S više od 7.000 zaposlenika, Gebrüder Weiss se ubraja među vodeće evropske transportno-logističke kompanije u Evropi.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here