Kroz Zimski grad Tuzla prošlo više od 100.000 posjetitelja

Grad Tuzla i Turistička zajednica Grada Tuzle na Trgu slobode organizirali su doček dječije Nove godine kao i doček Nove 2019. godine kada su nastupili Plavi orkestar, Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul

148
Zimski grad Tuzla

Zimski grad Tuzla, koji je održan na Trgu slobode, nakon mjesec je zatvoren, a prema procjeni organizatora zabilježio je više od 100.000 posjetitelja.

Organizatori navode da im je namjera bila obogatiti zimski turizam na području Tuzlanskog kantona.

Zabava na otvorenom

Grupa entuzijasta iz Udruženja građana: Magic Factory, Life Style i Venus Amica organizatori su Zimskog grada Tuzla u koji su investirali vlastiti kapital sa željom da ožive najljepši i najveći trg u Bosni i Hercegovini, kao i da Tuzli i građanima donesu veliku zabavu u stilu zimskog kluba na otvorenom kao što se to radi u svim većim gradovima Evrope.

Muzičke zvijezde

U ovogodišnjem Zimskom gradu u proteklih mjesec posjetitelje su zabavljala poznata pjevačka imena različitih muzičkih žanrova poput Jasmina Stavrosa, Al Dina, Goce Tržan, Amela Ćurića, Crvene Jabuke i Lene Kovačević. Izvrstan štimung i odličnu svirku svim posjetiteljima priredili su i bendovi: TNT, Retro, Big Brothers, Infuzija, a moglo se i zaplesati uz DJ Harija i ritmove osamdesetih.

Grad Tuzla i Turistička zajednica Grada Tuzle na Trgu slobode organizirali su doček dječije Nove godine kao i doček Nove 2019. godine kada su nastupili Plavi orkestar, Frenkie-Kontra-Indigo i DJ Soul.

Oranizatori za decembar 2019. najavljuju još veću zabavu u Zimskom gradu, saopćeno je.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here