Ove godine obuhvaćeni su odabrani modeli UHD i QLED TV uređaja iz 2017 i 2018 godine  (M I N serija).

Samsung se u proteklih 13 godina potvrdio kao vodeći proizvođač televizora u svijetu, zahvaljujući izuzetnom kvalitetu prikaza slike, odličnom kontrastu kao i naprednim mogućnostima SMART TV platforme, za što su osvojili i mnogobrojne nagrade medijskih kuća.

Kako bi kupcima omogućio još mirniji san, Samsung je priredio novi „krug“ promocije u kojoj kompanija, daje 5-godišnju garanciju za UHD I QLED TV modele iz 2017 I 2018 godine (M I N serije). Također, osim 5-godišnje garancije, Samsung daje i dodatnu 10-godišnju garanciju u slučaju burn-in efekta za sve QLED modele plus M I N seriju.

Period pogodnosti za kupovinu Samsungovih UHD I QLED TV uređaja će trajati u periodu od 1.maja/svibnja do 30.juna/lipnja 2018.

Za ostvarenje ove pogodnosti, sve što kupac treba učiniti je da registrira uređaj na stranicama www.samsung5godinagarancija.ba. Na istoj adresi, svi zainteresirani mogu vidjeti i detaljan popis uređaja obuhvaćenih ovom promocijom, ili se dodatno informirati pozivom na broj korisničke podrške, 00387 55 233 999

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here