Kompanija MTEL Austrija jedna od najmlađih članica Telekom Srbija grupe u vlasništvu Mtel, a.d. Banjaluka, već dvije godine svojim uslugama objedinjava region i olakšava komunikaciju ljudi koji imaju potrebu za čestim ili stalnim boravkom u Austriji.

Naime, za sve one koji su emigrirali u Austriju, za studente koji s nestrpljenjem čekaju da sa najdražima podijele dobre vijesti o položenim ispitima, za one koji žele da se povežu sa prijateljima, poslovnim partnerima ili familijom i prenesu im utiske iz Austrije, ali i za sve putnike koji rado i često komuniciraju sa ljudima iz BiH, Srbije ili Crna Gore, usluge ove kompanije su oproban recept da uz najpovoljniju ponudu budu još bliže kući.

Proljetna MTEL Austria ponuda praćena je novim vizuelnim identitetom i brojnim pogodnostima. Tako u postpaid paketima, po nepromijenjenoj mjesečnoj pretplati korisnici, dobijaju neograničene pozive prema mrežama u Austriji i EU, kao i partnerskim mrežama m:tel i mts u BiH, Crnoj Gori i Srbiji, te bonuse u vidu mobilnog interneta i mobilnih uređaja.

Detalje o ponudi kopanije MTEL Austria i mjestima kupovine prepaid usluga ovog operatera u BiH pronađite na novom redizajniranom sajtu www.mtel.at

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here