Danas je u Banja Luci održana manifestacija „Izbor najuspješnijih u privredi RS“, koju je i ove godine, organizovala Privredna komora RS. U kategoriji „Prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda“ prvo mjesto zauzela je Grand kafa Gold 500.

Milanka Gligić, rukovodilac službe računovodstva i direktorica Grand Prom d.o.o. Bijeljina, zahvalila je Privrednoj komori RS-a za dugogodišnje partnerstvo i za ovu posebnu manifestaciju koja podstiče uspješnost.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da u ime Grand Prom Bijeljina i našeg tima danas mogu preuzeti ovo priznanje, kao jedan od najvećih  domaćih proizvođača sa najsavremenijim pogonom za proizvodnju kafe. Moram da istaknem da se samo timskim radom postižu najbolji rezultati i da je ovo priznanje zasluga svih zaposlenih, kao i vrhunski kvalitet naših proizvoda. To je naša briga na prvom mjestu i to nas i svrstava među najbolje i najuspešnije subjekte. Hvala vam na ukazanom poverenju“, rekla je Gligić.

Borjana Perendija, rukovodilac proizvodnje, napomenula je da se kafa iz ovog pogona distribuira na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine i da je danas ovo značajno tržište sa oko 3.000 tona godišnje proizvodnje i prodaje.

„Kvalitetom se upravlja u svim dijelovima procesa, od razvoja, preko proizvodnje i selekcije sirovina, pa do pakovanja i distribucije, jer jedino na taj način može da se izgradi povjerenje potrošača. Naš nagrađeni brend Grand Gold 500, čiju proizvodnju danas gledamo, je zauzeo posebno mjesto u srcu ljubitelja domaće kafe i pravi je dokaz kvaliteta i ispunjenih očekivanja naših potrošača, na šta smo posebno ponosni. O tome govore i postignuti rezultati prodaje, zahvaljujući upravo povjerenju koje je Grand kafa istrajno gradila godinama“, dodala je Perendija.

Grand kafa je 2004. godine lansirana u BiH, a danas je Grand prom d.o.o. u Bijeljini najveći domaći proizvođač sa najsavremenijim pogonom za proizvodnju kafe, gdje tim stručnjaka sa 30 zaposlenih stalnim ulaganjem u svoje znanje, razvoj i održavanje tehnološke opreme, obezbjeđuje konstantan, vrhunski kvalitet proizvoda Grand kafe. Sve sirovine koje se koriste u proizvodnji kafe, kupuju se prema precizno utvrđenim standardima i sa porijeklom, te stoga kvalitet Grand kafe konstantno gradi povjerenje potrošača.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here