Nedavno predstavljeni telefoni Samsung Galaxy S9 i S9+ trenutno su najpribližniji nazivu „savršeni telefon“. Ovi uređaji sa vrhunskim dizajnom, beskrajnim ekranom i naprednim karakteristikama postavljaju nove standarde, a sada se nalaze i u m:tel ponudi.

Uz perfektne kamere Samsung Galaxy S9 i S9+ modela više nije važno da li slikate po jakom dnevnom svjetlu ili u noćnom, slabo osvijetljenom prostoru. Napredni objektivi koji se nalaze u novoj S9 seriji imaju sposobnost prilagođavanja poput ljudskog oka i zahvaljujući tome slike će biti savršene u svim uslovima fotografisanja.

Samsung Galaxy S9 serija donosi i mnogo drugih poboljšanja. Opcija Super Slow-mo omogućava usporeno snimanje u visokoj rezoluciji i stvaranje epskih ili romantičnih filmskih trenutaka. Snimite događaje koji se dese u treptaju oka.

Nova tehnologija inteligentnog skeniranja lica i zjenice brzo otključava telefon i u uslovima slabog osvjetljenja. Kao nikada do sada, osjetite snagu novih zvučnika, kreirajte sopstveni emoji jednostavnim selfijem, a sa opcijom prevoda u realnom vremenu strani jezici vam neće biti prepreka.

Ovi vrhunski uređaji su vam dostupni po cijeni od 1 KM u Pretplata: XXL tarifi. Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili m:tel prodajno mjesto ili pozovite 0800 50 000.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here