NovAge Man kolekcija osmišljena je za efikasnu borbu protiv znakova starenja i umora kože muškaraca. Tokom desetljeća istraživanja, potvrđeno je da se koža muškarca znatno razlikuje od kože žene. Muška koža je, zahvaljujući testosteronu, deblja, otpornija te zahtjeva više energije kako bi ostala mladalački svježa, a i stari drugačije od ženske kože. Upravo zato, kada je u pitanju njega kože, muškarcima su potrebni posebno formulisani proizvodi koji će im pomoći očuvati mladalački svjež i zdrav izgled ispunjen energijom. Kolekcija sadrži: sredstvo za čišćenje i piling, gel za područje oko očiju, serum i gel-losion. Koristite svako jutro i večer, i rezultati neće izostati. Oriflame kompanija je prva pružila potpunu rutinu za njegu kože. Sada u jednom setu, imate sve što vam je potrebno za njegu kože.

Darko Savić, tv voditelj o njezi kože…

Često sam čuo komentare žena, on je lijep i uredan muškarac… U toj frazi je dovoljno spoznati urednost koju ovaj put izdvajam, a koju primjećuje ljepši pol. Ako bar slušate, mada to rijetko momci rade poznajući mnoge, to je već jedan korak u osvajanju dama.
Šta izdvojiti? Moj savjet – slobodno potražite savjet stručnjaka kako bi saznali koji je tip kože vašeg lica i koje preparate u skladu s vašim godinama trebate koristiti. Naravno, mnogi će reći ljepota dolazi iznutra! Da, to je tačno, zdrava ishrana i dovoljno tečnosti učinit će našu kožu zdravijom. Ali kožu trebamo i zaštititi i njegovati kako ona ne bi gubila svoj sjaj, elastičnost i svježinu. Umoran izgled lica muškarci opisuju kao nešto što im najviše smeta. Upravo je to jedan od razloga da uvedete nove preparate za njegu lica uz koje ćete izgledati zdravo, odmorno i puni energje za novi dan.

Evo i par mojih savjeta:

  • nemojte se brijati svaki dan, dozvolite koži da se oporavi i odmori.
  • nanosite hidratantne kreme i losione da vratite koži vlažnost i energiju
  • odvojite nekoliko minuta svaki dan za sebe, vidjet ćete promjene.

Od Oriflame kompanije dobio sam set za njegu muške kože i ostao prijatno iznenađen. Po prvi put koristim kompletnu rutinu i zaista nakon nekoliko dana sam vidio promjene. Koža mi je mekša, hidratizirana i nema više onog umornog izgleda lica. Ne možemo spriječiti starenje, ali možemo ljepšim učiniti naše lice i u godinama treće dobi, a do tada moj izbor je osmijeh i NovAge Men kolekcija Oriflame.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here