U cilju prezentacije najsavremenijih rješenja u građevinarstvu sa aspekta ekonomične gradnje i ušteda energije, u Sarajevu je organiziran poslovni susret Asocijacije arhitekata u Bosni i Hercegovini i kompanija Euro Roal, LB.Profile i Euro Metali. U okviru predavanja na temu otvori u arhitekturi govorili su inženjeri iz Njemačke i Bosne i Hercegovine.

Svoja znanja i iskustva arhitektima su prenijeli Admir Djedović director Euro Roala, inženjer Friedhelm Vogel ispred njemačke kompanije LB.Profile Herbstein, i Arif Vlajčić mašinski inžinjer u firmi Euro Metali.

“Reakcije arhitekata su izvanredne. Izrazili su zahvalnost što su na jednom mjestu mogli saznati sve o inovacijama koje nudimo u ovoj oblasti. Napravili smo prvi korak i uspostavili ovu B2B saradnju sa arhitektonskim kućama u našoj zemlji. Saradnju sa Asocijacijom arhitekata nastavit ćemo i u budućnosti”, kazao je Admir Djedović direktor kompanije Euro Roal. 

Euro Roal je vodeći distributer Aluminijskih, PVC LB. Profila, materijala od Inoxa, polikarbonata i pleksiglasa, sa zastupništvom za Bosnu i Hercegovinu Maco Okova za PVC stolariju.

Za sada je Euro Roal sa svojim asortimanom osim Bosne i Hercegovine prisutan i na tržištima Srbije, Kosova, Crne Gore i Makedonije.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here