U martu, mjesecu ženske energije povedite prijateljicu, majku, sestru ili partnera na opuštajući odmor u Terme Olimia. Ženska snaga, nježnost i ljepota odražavaju se u posebno kreiranim paketima, relaksirajućim tretmanima, wellness i spa sadržajima uz neodoljivu gurmansku ponudu.

Najbolji wellness u Sloveniji

Poseban doživljaj pružit će vam Orhidelija, službeno najbolji wellness u Sloveniji. Oduševit će vas magičnom igrom crne orhideje, modernim dizajnom i luksuznom atmosferom. Tu ćete osjetiti blagotvorni utjecaj olimske termalne vode, a boravak u saunama s različitim sauna programima neponovljivo je iskustvo.

Spa Armonia u Wellness Hotelu Sotelia svijet je neodoljivih tretmana. Uživat ćete u jednoj od masaža kuće. Olimia, Aromnia ili Vitae pružit će vam sat vremena čistog užitka i potpune relaksacije, napunit će vas energijom, a mirisna ulja učinit će vašu kožu baršunasto mekanom. Ljubitelji egzotičnih zemalja neće propustiti tibetski ritual, havajsku masažu, jednu od tajlandskih masaža ili onu s Dalekog istoka.

Dan za selfness

Posvetite se sebi, svojim potrebama i željama i zaboravite vanjski svijet. U tome će vam pomoći selfness filozofija, provjereni put do fizičke, emotivne i mentalne ravnoteže. Naučite sve o zdravim napicima, posebno kreiranim selfness vježbama, tehnikama i ritualima na Danu za selfness, 16. marta – koji je za goste Terma Olimia besplatan. Poseban gost tog dana je Tomislav Brumec, poznati pranoterapeut koji već 17 godina uspješno liječi energijom. Njegovi bioenergetski tretmani iznimno su posjećeni, njegove meditacije opuštaju, a predavanja otvaraju srca i bistre um.

Sto posto bez glutena

Zdrava prehrana, bogata svježim i zdravim namirnicama, preduslov je vitalnosti i pozitivne energije. Probudite gurmana u sebi i pođite na neodoljivo gastro putovanje u Lipu, jedini stopostotni bezglutenski restoran u Sloveniji. Neće vas privući samo odličnim izborom hrane u kojoj možete neopterećeno uživati ako ste intolerantni na gluten, nego  atraktivnim interijerom i ugodnom atmosferom. Idealno mjesto za proslavu Dana žena.

Dočekajte proljeće opušteni i sretni u mjesecu žena u Termama Olimia.

Više o ponudi na www.terme-olimia.com

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here