Večernje druženje koje je kompanija Avon upriličila u Penthouse restoranu Four Seasons 21.02.2018. poslužilo je kao idealna prilika da kompanija predstavi najnovije mirise u Avon asortimanu. Ovaj put radi se o EVE Discovery mirisnoj liniji koja se sastoji od 3 parfema, a na ovom druženju Avon je predstavio prva dva mirisa iz ove linije.

Život je skup priča u kojem svaki dan donosi nove izazove, nove uloge koje igramo. Nakon uspješnog lansiranja prvog dvojnog mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene. Stručno stvorena zbirka pojedinačnih mirisa koju su kreirali neki od najboljih svjetskih kreatora mirisa, ženama daje priliku da se otkriju i pokažu svoje posebne trenutke i da se izražavaju mirisom u svakoj prilici.

Hollywoodska glumica, Eva Mendes nastavlja priču kao zaštitno lice Eve Discovery kolekcije, koja slijedi uspješno lansiranje Eve Duet mirisa. “Nije li divno imati zbirku pojedinačnih mirisa koji svaki trenutak mogu učiniti vječnim i pojačati naše osjećaje u svakoj prilici? Ova kolekcija od tri mirisa omogućava mi da se izrazim baš onako kako želim, bilo da je to elegancija (Elegance), samopouzdanje (Confidence) ili osjećaj privlačnosti (Allure)”, ističe Eva.

Zajednička nit koja se proteže kroz sve Eve Discovery mirise i povezuje ih u jednu jedinstvenu kolekciju je ekskluzivna struktura mirisa koja pretvara ženinu siluetu u miris. Ova struktura je poznata kao “ženstveni kod” i sastoji se od sočnih crvenih voćki koje pokazuju njenu energiju, delikatni cvjetni mirisi koji predstavljaju njenu individualnost i prozračne drvenaste note za njenu snagu. Svi mirisi su u skladu najnovijim trendovima u kreiranju mirisa, poput cvjetnih i voćnih kompozicija.

Eve Discovery mirisnu kolekciju su kreirali neki od najpoznatijih kreatora mirisa poput Honorine Blanc, Harry Frémonta, jedinog parfemiste koji je dvije godine zaredom osvojio internacinalnu nagradu Fracuskog udruženje parfemista, a ovom paru su se pridružili Richard Harpin i Gabriela Chelariu.

“Ponosni smo što smo nastavili uspješnu saradnju s našom abasadoricom EVE kolekcije, prelijepom Evom Mendes. Ona je zaista osoba koja ove mirise predstavlja na najbolji mogući način, uživa u životu i svaki trenutak posebno doživljava. A to je i bit ove mirisne kolekcije, da pojača naše emotivne doživljaje svakog trenutka kako bi naše uspomene duže trajale” ističe Danijela Šantić, izvršna direktorica kompanije Avon u Bosni i Hercegovini. ”Nadamo se da će i večerašnje druženje da ostane posebno u mislima svih koji su nam se pridružili jer to je i bio glavni cilj, da stvorimo zajedničke uspomene koje nikada nećemo zaboraviti. Zato nam je veliko zadovoljstvo ugostiti naše prijatelje iz medija koji nas vjerno prate već skoro 15 godina, koji su s nama stvarali divne uspomene i koji će, nadam se, i dalje s nama stvarati nove uspomene i u godinama koje dolaze“, ističe Šantić.

Posebnu čar mirisnoj večeri dala je i mini revija na kojoj je mlada dizajnerica iz Banja Luke, Dragana Todorović predstavila svoju viziju ovih mirisa kroz dvije elegantne haljine koje je kreirala upravo za ovu priliku.

“Inspiracija za haljine su mi bili sami mirisi. Tako da sam i kreacije nazvala Confidence i Alluring. Pretočila sam oblik bočica u unikatne haljine koje odišu samopouzdanjem i privlačnošću. Kao što je zajednička nit za Eve Discovery mirise ekskluzivna struktura mirisa koja pretvara ženinu siluetu u miris, tako ova kolekcija haljina pretvara miris u ženinu siluetu i time se upotpunjuju i izražavaju žensku energiju, individualnost i snagu”, kazala je Dragana.

“Kao i nekoliko puta do sada iskoristili smo priliku da spojimo Avon i modni svijet te smo se odlučili da pružimo priliku mladoj dizajnerici da pokaže svoje viđenje ovih mirisa baš kroz njene dvije kreacije. Haljine pod nazivom Confidence i Alluring Dragana je kreirala po uzoru na naše mirise, a mi ćemo ih kasnije pokloniti dvjema maturanticama kako bi zabistale na svoj veliki dan”, kazala je Šejla Korjenić, PR specijalista kompanije Avon u Bosni i Hercegovini.

Nakon oficijelnog dijela predstavljanja mirisne kolekcije i haljina kreiranih za ovu priliku prisutni su se zabavljali uz muziku pjesmu Ine Hamzić čija muzika je doprinijela veseloj atmosferi.

Gdje možete pronaći novu mirisnu kolekciju?

Avonovu Eve Discovery mirisnu kolekciju možete naručiti od svog Avon Člana Kluba. Trenutno ova mirisna kolekcija se nalazi u Avon ponudi koju možete pogledati na: www.avon.ba

Cijena: 24,90 – narudžbom mirisa od 50 ml na poklon dobijate mini miris od 10 ml i losion za tijelo iz iste kolekcije.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here