Kompanije Huawei BiH i BH Telecom sinoć su premijerno u Bosni i Hercegovini, a nakon svjetske premijere u Minhenu, predstavili najnoviji model iz Huawei porodice, Huawei Mate 10 Pro. Ovaj uređaj koristi prvu specifičnu mobilnu umjetnu inteligeciju Neural Network Processing Unit, čime pokreće novu eru pametnih telefona.

„Izuzetno smo ponosni što kompanija Huawei nastavlja svoju tradiciju superiornih performansi, a zahvaljujući tome večeras smo predstavili najmoćniji do sada, Huawei Mate 10 Pro.

On nije još jedan smartphone, riječ je o uređaju koji prevazilazi sva dosadašnja tehnička dostignuća u svijetu mobilnih telefona i predstavlja besprijekorno inteligentno mobilno iskustvo. Njegova najjača karika je svakako Arifical intelligence, koja uz podršku NPU čipa, optimizira svaki aspekt korištenja pametnog telefona.

Osim toga,nastavak saradnje s kompanijom Leica, pruža vam novo iskustvo uživanja i stvaranja najboljih trenutaka i daje 360 razloga da Mate 10 Pro bude vaš izbor“, naglasio je Dalibor Ritan, direktor prodaje kompanije Huawei BiH.

Huawei BiH je prilikom lansiranja svog novog modela na bh. tržište ponovo udružio snage sa vodećim telekom operaterom BiH, stoga će ovaj model biti dostupan u ekskluzivnoj ponudi BH Telecoma.

Ovaj pametni uređaj u isto vrijeme utjelovljuje ljepotu, snagu i inovativnost i zaista je sjajan premium smartphone koji će posebno oduševiti tehno entuzijaste koji od telefona zahtjevaju sofisticiranost i jednostavnost uz vrhunske performanse.

Naša kompanija će se pobrinuti da bude dostupan korisnicima,uz mogućnost kupovine na rate, od 12 do 24 mjeseca“, istakao je Duljko Hasić, izvršni direktor za razvoj poslovanja u BH Telecomu.

Tokom večeri, organizovana je i nagradna igra za prestavnike medija, a najsretniji od njih postao je vlasnik novog Huawei Mate 10 Pro. Druženje za mnogobrojne zvanice i goste nastavljeno je uz muziku i nastup karizmatične makednoske pjevačice Tijane Dapčević.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here