Adriatic Design Expo 2017 – Namještaj & više.. je sajam koji se po prvi put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium areni, u periodu 22. – 25.11.2017. godine. Riječ je o sajamskoj manifestacija koja je u svojim okvirima ugostila najpoznatija imena iz područja dizajna, te kmpanije iz sfere proizvodnje namještaja i opremanja prostora.

Brand MojSan® uzeo je učešće na ovom Sajmu i predstavio svoje proizvode, s posebnim akcentom na hotelski program.

“Poslovanje u 21. stoljeću i moderni trendovi su nam bili izazov kojem smo se uspješno odazvali te kroz godine postali prepoznatljivo ime u ovoj industriji u Bosni i Hercegovini i šire. Naša želja da budemo vrhunski u ovom segmentu je rezultirala činjenicom da je MojSan® učestvovao u opremanju svih značajnijih i većih projekata novih hotela u Bosni i Hercegovini u posljednjih nekoliko godina”, saopšteno je iz kompanije Delibašić poliuretani d.o.o. – vlasnik branda MojSan®.

Madraci hotelskog programa zadovoljavaju visoke kriterije čvrstoće i teškogorivosti materijala. U ponudi imaju razvijene posebne modele madraca, box spring kreveta, posteljnog programa koje su u prilici prilagoditi svim specifičnim zahtjevima.

Ako tražite pouzdanog poslovnog partnera za opremanje vaših smještajnih kapaciteta ili vašeg doma MojSan® zasigurno može odgovoriti vašim potrebama.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here