Osam novih master programa na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu

Master programi prilagođeni i osobama koje dolaze iz profesija koja nisu primarno ekonomske.

3805

Pod sloganom „Master Your Business Potential“ EFSA u novoj akademskoj godini organizuje master programe prilagođene i osobama koje dolaze iz profesija koja nisu primarno ekonomske. Na ovaj način EFSA želi omogućiti svojim studentima produbljivanje već stečenih znanja, ali i sticanje novih za potrebe napredovanja u poslu ili promjene profesionalnog opredjeljenja.

U saradnji s drugim univerzitetima i kompanijama iz Bosne i Hercegovine i regije, EFSA će organizovati osam master programa iz različitih oblasti, od čega su dva na engleskom jeziku. Programi su iz oblasti menadžmenta informacionih tehnologija, upravljanja ljudskim resursima, marketing menadžmenta, finansija, islamskog bankarstva, ekonomije javnog sektora i evropskih studija.

Informacije o programima, načinu studiranja i upisa zainteresovani kandidati će moći dobiti iz prve ruke na Danima otvorenih vrata, koji će biti održani 18. i 19. septembra u 17 i 18 sati na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu (Trg oslobođenja – Alija Izetbegović 1).

IZVORBusiness magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here