Volkswagen Service Quality Award 2016

Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi, za 2016. godinu, našla su se i dva bh. trgovca Porsche Sarajevo i Auto centar CMV

1567

Volkswagen AG je je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet Volkswagen Service Quality Award (VSQA). Nagrade su dodjeljene onim servisnim radionicama koje su u proteklih 12 mjeseci imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. Volkswagen Service Quality Award nagrada počela se dodjeljivati 2008. godine.

Predstavnici Volkswagen AG, Desire Grauer i Henning Campe, dodijelili su zajedno sa bosanskohercegovačkim importerom za marku Volkswagen-Porsche BH, plakete za ostvareni rezultat u 2016.godini.

„Porsche BH je ponosan na činjenicu da se svake godine u top 100 evropskih servisa nađu i naši Volkswagen servisi. Među najboljih 100 Volkswagen servisa u Evropi, za 2016. godinu, našla su se i dva bosanskohercegovačka trgovca: Porsche Sarajevo kao servis sa najboljim pomakom u kvalitetu (najveće poboljšanje), te servisno osoblje Auto centra CMV (nagradu su dobili uposlenici radeći za prethodnog vlasnika), kao Volkswagenov servis sa najboljom kvalitetom usluge u protekloj godini“, istakao je Omer Kozadra – rukovodilac Postprodaje Porsche BH.

„Raduje nas  činjenica da je naš ovlašteni servisni partner, auto servis CMV iz Viteza preuzeo kompletno osoblje od prijašnjeg Volkswagenovog partnera u srednjoj Bosni te da smo nagradu mogli predati u ‘prave ruke’ – onima koji su ostvarili najbolji kontakt sa krajnjim kupcem tokom 2016. godine, na čemu im i ovom prilikom čestitamo. Porsche BH će i ubuduće veliku pažnju posvećivati edukaciji i usavršavanju kako svojih uposlenika tako i svojih ovlaštenih servisnih partnera i sigurni smo da ćemo se ponovo naredne godine naći među najboljih 100 Volkswagen servisa“, dodaje Kozadra.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here