Ne možemo, ne stignemo, ne znamo? „Ne“ isprikama, „da“ vitaminima i mineralima

Novo pakovanje Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity od 1,5l osigurat će dovoljno vitamina i minerala za sve članove porodice

452

Za cijelu porodicu i dovoljno energije za izazove pred njima, Jana vitamin od sada je dostupna i u pakovanju od 1,5l. Jer iako sunce inspirira na bavljenje raznim aktivnostima i uživanje na suncu, mnogima se čini kao da im tijelo odbija saradnju. Umor i bezvoljnost simptomi su s kojima se ponekad susreću svi, od onih najmlađih do najstarijih. No, za razliku od nas, obaveze ne miruju. Kako bi lakše savladavali brojne aktivnosti Jana na tržište donosi porodičnom pakovanje Jane vitamin immuno i Jane vitamin activity od 1,5l.

Što nam sve donose Jana vitamin immuno i Jana vitamin activity? Osim osvježavajućeg voćnog okusa uz malo kalorija, novo pakovanje osigurava vitamine i minerale za sve one izložene povećanim tjelesnim ili mentalnim naporima, ali i za one koji mnogo energije ulažu u osmišljavanje isprika za izbjegavanje bilo kakvih aktivnosti. Uz vitamine B3, B5 i B6, Jana vitamin activity donosi bolju funkciju mišića, živčanog sistema te proizvodnju energije. A kao što i samo ime govori, uz vitamine B6 i B12, vitamin C i cink Jana vitamin immuno doprinosi normalnom održavanju funkcija imunološkog sistema.

Stoga, neka riječ „NE“ izostane iz vašeg rječnika. Idealnom kombinacijom vitamina i minerala u novom porodičnom pakovanju Jane vitamin od 1,5l pokrenite cijelu svoju porodicu te uz manje umora i više energije kročite kroz svakodnevne obaveze.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here