Investiranje u mrežu – put do usluga po svjetskim standardima

Prva polovina 2017. godine u Mtelu prolazi u znaku učvršćivanja pozicije tehnološki dominantne kompanije u BiH. To je potvrđeno i nedavnim objavljivanjem partnerstva Mtela sa kompanijom Microsoft. Uspjeh kompanije Mtel je u jasnoj poslovnoj viziji, pametnom investiranju i širenju poslovanja na druga tržišta.

524

„Iz godine u godinu, Mtel osnažuje telekomunikaciono tržište ulažući višemilionske iznose u tehnološki razvoj. Upravo razvoj IT sektora doprinosi unapređenju poslovnog ambijenta u BiH“, rekao je Marko Lopičić, generalni direktor kompanije Mtel.

Po njegovim riječima, Mtel je postao primjer uspešne transformacije iz telekomunikacione u ICT kompaniju, što je kvalitet koji prepoznaju korisnici, ali i svjetski priznate kompanije koje u Mtelu vide  ravnopravnog poslovnog partnera.

„Kompanija Mtel svake godine znatno ulaže u optiku i razvoj mreže, stvarajući stabilnu osnovu za pružanje najnaprednijih usluga po svetskim standardima“, istakao je Lopičić.

On je dodao da su upravo stalna ulaganja u razvoj tehničkih kapaciteta nužan preduslov za širenje portfolija i poboljšanje kvaliteta, ali i povećanje dostupnosti usluga za što veći broj korisnika.

Kupovinom kompanije Logosoft, koja je specijalizovana za kreiranje i pružanje najnaprednijih ICT rješenja, Mtel je ostvario dodatnu prednost na bh. tržištu.

Takođe, Mtel je dio uspješne grupacije koja regionalno posluje, a kroz poslovanje kompanije Mtel Austrija već gotovo dvije godine pruža usluge i na tržištu EU.

‘’Mtel će do kraja godine nastaviti sa realizacijom ambicioznih planova, kako na razvoju mreže tako i na učvršćivanju svoje tržišne pozicije’’, zaključuje Lopičić.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here