Hiljade domaćinstava obradovano vrijednim poklonima Grand kafe

Grand kafa je još jednom pokazala da vodi računa o svojim vjernim potrošačima koje je nagradila za ukazano povjerenje.

514

Prošle subote završena je velika nagradna igra Grand kafe „Vidim ti siguran dobitak“. Kao i uvijek do sada, Grand kafa je, ogromnim brojem poklona potrebnih svakom domaćinstvu, obradovala svoje vjerne potrošače.

“I ovaj put je naša nagradna igra ‘Vidim ti siguran dobitak’ izazvala oduševljenje naših vjernih potrošača. Kao i prethodnih godina, pokazalo se da su zadnji dani pred kraj nagradne igre uvijek i najteži dani za kompaniju koja prima pozive i raznosi nagrade na kućna vrata. Prosto su bili pretrpani pozivima naših vjernih potrošača koji su sakupili dovoljan broj praznih kesica za neki od poklona. Zaista sam sretna da smo i ovaj put obradovali mnogobrojna domaćinstva u BiH i sve one koji svakodnevno uživaju u mirisu i ukusu naše  Grand kafe, koja je domaći proizvod na ovom tržištu. Podijelili smo već na hiljade malih, srednjih i većih šerpi sa poklopcima. Zadnji rok za prijavu je bio u subotu 24.06.,  a mi ćemo nagrade dijeliti sve dok i zadnji učesnik Nagradne igre ne dobije svoj poklon”, izjavila je Nina Cvetković, brand manager Grand kafe.

Kao i prethodnih godina, nije bilo izvlačenja sretnih dobitanika, nego su dobitnici bili svi ljubitelji dobre kafe koji su sakupili dovoljan broj praznih kesica pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe i to od 200 i 500 grama. Ovaj put su domaćinstva nagrađena vrhunskim šerpama sa poklopcima renomirane farike „Metalac“. Nagrade su putem brze pošte Euroexpress distribuirane svakom prijavljenom učesniku na kućna vrata ili željenu adresu.

Grand kafa je još jednom pokazala da vodi računa o svojim vjernim potrošačima koje je nagradila za ukazano povjerenje. Zato nastavite uživati u omiljenim ukusima Grand Gold i Grand Aroma kafe do neke nove nagradne igre, a za svoje vjerne potrošače Grand kafa će nastaviti pripremati neka nova iznenađenja.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here