Stelo saloni u Sarajevu pružaju veliki izbor italijanskih brendova obuće

Stelo nudi poznate italijanske brendove kao što su Roberto Botticelli, Fabi, Valentino Orlandi, Sandro Vicari ili Alberto Gozzi.

2144

Italijanski modeli obuće poznati u svijetu visoke mode prisutni su odnedavno i u Sarajevu. Obuća i kožna galanterija koji dolaze iz ove zemlje sinonim su za eleganciju i kvalitet širom svijeta sa najboljim brendovima koje možete pronaći u tri elegantno uređena salona Stelo u Sarajevu (BBI Centar, SCC, te Baščaršija).

Prepoznatljivost mode koja dolazi sa Apeninskog poluotoka nikada nije bila upitna i uvijek je izazivala poštovanje poznanika mode, ali i onih koji o njoj ne znaju mnogo. Ona je, pored čuvene kuhinje i bogate historije, ambasador Italije.

Iskusni klijenti koji brižljivo biraju svoj izgled u Stelo salonima mogu pronaći odabrani model jednog od brendova kojeg Stelo nudi: Roberto Botticelli, Fabi, Valentino Orlandi, Sandro Vicari ili Alberto Gozzi. Radi se o renomiranim imenima mode koji su kreirani kako bi privukli pažnju svojom kvalitetom i vještinom izrade. Modeli pripadaju svijetu visoke mode koji odražavaju inovaciju i emociju unijetu u samu proizvodnju, pri tome pazeći da stil i elegancija ostanu netaknuti.

Stelo saloni omogućavaju najzahtjevnijim klijentima izbor posljednjih italijanskih modela koji dolaze iz ruku neprevaziđenih italijanskih majstora.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here