Poslovnica Brčko Wiener osiguranja na novoj lokaciji

Nova lokacija Poslovnice Brčko savremeno je opremljena i nalazi se na adresi Bulevar mira 32, na glavnoj cesti u centru Brčkog.

656
Izvor: capital.ba

U sklopu posebne promocije „Dani otvorenih vrata“, Poslovnica Brčko Wiener osiguranja otvorila je svoja vrata svim sugrađanima, na novoj lokaciji u savremeno opremljenom prostoru na adresi Bulevar mira 32, na glavnoj cesti u centru Brčkog.

U skladu sa strategijom Wiener osiguranja za modernizaciju i optimizaciju prodajne mreže,  unapređenja ponude i postizanja što većeg zadovoljstva klijenata, Poslovnica Brčko je odnedavno pojačana sa novim menadžmentom i preseljena je na novu lokaciju koja je više dostupna klijentima. U savremeno opremljenom prostoru, klijenti mogu da dobiju sve što im je potrebno od osiguranja, po veoma povoljnim uslovma i sa posebnim pogodnostima u sklopu „Dana otvorenih vrata“.

“Brčko Distrikt je jedno od najvažnijih tržišta za Wiener osiguranje jer smo tu prisutni već jako dugo i tržište ima veliki potencijal. Naša želja je da se što više približimo klijentima i da im ponudimo najbolje proizvode osiguranja po veoma povoljnim uslovima, uz zagarantovanu isplatu štete. Wiener osiguranje na području Brčko Distrikta već ima veliki broj klijenata, fizičkih i pravnih lica, te nam je u planu da taj broj povećamo. Mi nudimo najbolju osiguravajuću zaštitu za imovinu i život jer smo dio jedne od najveći osiguravajućih grupacija u Evropi – Vienna Insurance Group, a posebno smo specijalizovani za osiguranje velikih kompanija, bilo proizvodnih ili uslužnih. Shodno  navedenom, Poslovnica Brčko preseljena je na novu lokaciju, koja je više dostupna klijentima i opremljena po najsavremenijim standardima. Ovo je samo dio napora na postizanju što većeg zadovoljstva naših postojećih i budućih klijenata, kroz veću dostupnost, unapređenje usluge, jačanje ponude naših proizvoda osiguranja i poboljšanja korisničkog iskustva“, izjavila je Sanela Todorović, rukovodilac Poslovnice Brčko.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja u skladu sa najsavremenijim svjetskim trendovima iz oblasti osiguranja, od 8 do 16h svakog radnog dana.

Wiener osiguranje VIG članica je vodeće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi Vienna Insurance Group i ubraja se među top 10 osiguravajući kuća na tržištu BiH. Prošle godine Wiener osiguranje je ostvarilo oko 31,5 miliona premije, preko razgranate mreže od 50 poslovnica u svim većim gradovima BiH. Wiener osiguranje ima preko 50.000 klijenata, vodeće je osiguranje na polju životnih i osiguranja imovine, a već nekoliko godina zaredom je lider u isplati šteta – samo po osnovu šteta od katastrofalnih poplava iz 2014. isplaćeno je preko 60 miliona KM.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here