Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross u BiH početkom 2018.

Citroën jača svoj međunarodni pohod na tržište SUV-ova

967

Nakon novog modela C5 Aircross, SUV iz segmenta C predstavljen prošlog aprila na Šangajskom salonu, pohod SUV-ova marke Citroën ubrzava se 2017. na međunarodnoj razini. Marka danas predstavlja Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross, spreman za osvajanje segmenta koji se od 2012. do 2016. upeterostručio u Evropi i u svijetu. SUV-ovi osmišljeni tako da budu „people minded”, nadahnuti su kupcima te se od samog dizajniranja prilagođavaju njihovim doživljajem automobila, te njihovom željom za svijetom automobila ispunjenim optimizmom i druženjem. „Nova generacija” SUV-ova koji vanjskom stilu daju zaštitnički karakter, odlikuju se privlačnošću drukčije, energične ličnosti i čine novi uzor u pogledu udobnosti, praktičnosti i ugodnog boravka u automobilu. Dokaz su čitavog znanja i umijeća Marke u području dizajna, uređenja kabine i zadovoljstva.

Novi C3 Aircross nadahnut je konceptnim automobilom C-Aircross predstavljenim na Ženevskom salonu 2017. i učvršćuje stilska obilježja marke Citroën te unosi dašak svježine u svijet kompaktnih SUV-ova. Izvana se ističe jedinstvenim oblikom i ponudom personalizacije bez premca, koji mu daju odvažan stav. Iznutra se odlikuje inovativnom udobnošću u znaku marke Citroën proizašlom iz programa Citroën Advanced Comfort®, posebno za još veću prostranost, modularnost i osvijetljenost. Novi C3 Aircross uklapa se u savremen način života, umrežen je i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život u gradu kao i na otvorenoj cesti. Jednostavno rečeno, to je SUV stvoren za kupce koji su ljubitelji stila, zadovoljstva i bijega iz svakodnevice u potrazi za novim iskustvima.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross ističe se u svijetu SUV-ova brojnim funkcijama.

SUV snažnog karaktera i velikih mogućnosti personalizacije

Novi Citroën C3 Aircross kompaktni je SUV dužine 4,15 m koji se ističe snažnim, originalnim i svježim stavom. Jedinstvenog je oblika karakterističnog za nove modele marke Citroën i diči se svim atributima robusnog i sigurnog SUV-a: povišenim podvozjem i povišenim vozačevim mjestom, zaštitnim oblogama branika sprijeda i straga, velikim točkovima i oblogama branika. Njegova silueta izdašnih oblika i naglašena snažnim grafičkim potpisima kao što su obojeni elementi na krovnim nosačima i stražnja trokutasta stakla s efektom žaluzina. C3 Aircross ističe se svojom ponudom personalizacije bez premca, sastavljenom od 90 kombinacija vanjskog izgleda, uz 4 boje krova za dvobojne izvedbe i 4 paketa boja, kao i 5 vrlo različitih kombinacija unutrašnjeg uređenja. Dizajn kabine horizontalnih linija ističe prostor dostupan u kabini i naglašava sigurnost. Upravljač modela C3 Aircross također je u stilu SUV-a te pokazuje njegova vozna svojstva. C3 Aircross okretan je u gradu zbog svoje kompaktnosti i spreman na bijeg iz svakodnevice zahvaljujući sistemu Grip Control® uz Hill Assist Descent, te je za njega dostupna široka gama štedljivih i učinkovitih benzinskih i dizelskih motora.

Najprostraniji i najmodularniji kompaktni SUV u segmentu

Program Citroën Advanced Comfort®, koji naglašava pozornost posvećenu zadovoljstvu tijela i duha u automobilu, označava praktičnost i velik obim tog kompaktnog SUV-a „nove generacije”. Novi C3 Aircross, inventivno je oblikovan i kompaktan SUV, jednostavan za upotrebu u svakodnevici, bez kompromisa u pogledu udobnosti i funkcionalnosti. Nudi široka i udobna sjedišta te se ističe izvrsnom prostornošću (većom visinom ispod krova, izdašnim prostorom za noge), modularnošću bez premca (kliznom klupom od dva zasebna dijela, sklapanjem suvozačevog sjedišta za tovarnu dužinu od 2,40 m) i iznimnim obima prtljažnika (410 litara, što se može povećati do 520 litara). Zadovoljstvo boravka u automobilu znači i užitak u kabini okupanoj svjetlošću zahvaljujući velikom ostakljenom panoramskom krovnom otvoru. Ukorak s vremenom, C3 Aircross opremljen je domišljatim pretincima, koji obuhvataju mogućnost bežičnog punjenja pametnog telefona na središnjoj konzoli, te nudi sveobuhvatnu gamu sistema pomoći u vožnji kao što su head-up zaslon, Active Safety Brake, automatsko uključivanje dugih svjetala, prepoznavanje saobraćajnih znakova i preporučivanje brzine te korisne tehnologije za svakodnevnu upotrebu, na primjer Park Assist ili Citroën Connect Nav.

Novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross okretan je u gradu, ali je dobro prilagođen svim podlogama za lak bijeg iz svakodnevice, tako da odgovara zahtjevima savremenog načina života. Uz velike mogućnosti personalizacije i usmjerenost prema vozačima automobila i njihovim novim potrebama, taj SUV, koji je vrlo „people minded”, nudi karakter, udobnost i prostranost bez premca. Taj kompaktni SUV „nove generacije” proizvodi se u fabrici u Zaragozi u Španiji, a u BiH će se prodavati od januara 2018.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here