Jeste li spremne za 1. dm žensku utrku?!

Prijavite se do 21.6.

686

S ciljem promocije zdravog i aktivnog načina života kompanija dm ove godine organizuje 1. dm žensku utrku u Sarajevu. Utrka će biti održana 2. jula, u popularnom Vilsonovom šetalištu, u jutarnjem terminu od 10 sati. Pravo učešća imaju sve ženske osobe koje na dan utrke imaju navršenih 13 godina, a izazov stavljen pred sve učesnice je što brže istrčati predviđena 3.5 kilometra.

Zamišljena kao sportsko-rekreativni događaj takmičarskog karaktera najbržim trkačicama donijet će vrijedne novčane nagrade. Tako je za osvojeno prvo mjesto planirana novčana nagrada od 300 KM, za drugo 200 KM, i za osvojeno treće mjesto nagrada od 100 KM. Za sve dame koje se za svoju poziciju na cilju izbore od 4. do 13. mjesta dm je osigurao 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 50 KM, a bez obzira na plasman, sve učesnice nakon utrke očekuje bogat poklon paket dm-a i partnera utrke.

Sjajnu zabavu i druženje, pored sportskog izazova, garantuje i After Run zabava uz nastup DJ-a, brojne promocije i degustacije dmBio proizvoda. Kao i mnoge druge aktivnosti kompanije dm, utrka će imati i svoju društveno odgovornu stranu.

Kotizacija iznosi 8 KM a prijavu za utrku i uplatu kotizacija moguće je izvršiti do 21.6.2017., putem službene web stranice utrke: www.dm-zenskautrka.ba, na kojoj se nalaze sve potrebne informacije i upute. Medijski pokrovitelj utrke je Antena Sarajevo, a partneri Catrice, ebelin, ella, essence, Nivea, Rauch, Violeta i Wilkinson.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here