Nova, ljetna ”Ladies In” sezona obećava novo, drugačije i posebno druženje za poslovne žene

Posljednji majski event održat će se u Mostaru, 31.5. u Hrvatskom narodnom kazalištu.

1927

Sinoć je pred mnogobrojnom ženskom publikom u Narodnom pozorištu Sarajevo, održan 16. po redu “Ladies In by Jana” event.

Predstavom “Divlje meso” završena je prva ovogodišnja sezona “Ladies In” druženja za poslovne žene i najavljena nova, ljetna, sa mnoštvom inovacija i motivirajućih sadržaja za sve gošće, koje pored sjajne predstave koju organizatori biraju samo za njih, ponesu i nezaboravna iskustva, poznanstva i kojima je ovaj događaj postao omiljeni u mjesečnom kalendaru.

“Iza nas je još jedna odlična ‘Ladies In’ sezona, koja bilježi sve veći interes poslovnih žena, kako u Sarajevu, tako i širom BiH i na to smo posebno ponosni. Sinoć smo u Tuzli obilježili naš mali jubilej, godinu dana postojanja projekta u Tuzlanskom kantonu, pred više od 300 gošći. Eventi će se i dalje održavati u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i Mostaru, jer ‘Ladies In’ su sve uspješne poslovne žene koje djeluju u našoj zemlji”, istakla je mr. Samira Muratović, direktorica agencije Altermedija, organizator projekta.

Posljednji majski event održat će se u Mostaru, 31.5. u Hrvatskom narodnom kazalištu.

U prodaji je i treće izdanje “Ladies In Magazina”, koji je nastao kao kruna istoimenog projekta, i čije gošće krase naslovne strane, ali i čije neispričane, uspješne i motivirajuće priče čine isti drugačijim i prepoznatljivim na tržištu.

Kako su organizatori i naveli, u novoj sezoni i dalje će djelovati s ciljem promocije kulture i ženskog poduzetništva, ali sa malo izmjena i bogaćenjem sadržaja, kako bi svojim gošćama ponudili uvijek novo i drugačije, posebno iskustvo.

Značaj projekta prepoznali su i mnogobrojni prijatelji koji svojim sudjelovanjem podržavaju jedinstvene priče kakva je i “Ladies In”, a to su: Jana, voda s porukom ljubavi, Sarajevski kiseljak, BH Telecom, Le Petit Marseillais, Bingo, Carmen Line, Red Bull, Vinogradi Nuić, Pardon, Beauty House by Ljudmila, Addiko Bank, Modiana, Biba-BiH, Valens, University hotel Dorrah, Migg 99, Urban Home, Catering Restoran ROYAL TUZLA, Junuzović Kopex, Hayat TV, PINK BH, Ekskluziva.ba, Klix, Senzacija.ba, Ladies In Magazine, InStore Magazine, In HoReCa Magazine, Faktor.ba i Business Magazine.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here