U toku su prijave za CEO konferenciju u Sarajevu

CEO konferencija će se održati 20. maja 2017. godine u Hotelu Hills i planira okupiti više od 1000 mladih na jednom mjestu.

1020

CEO konferencija će se održati 20. maja 2017. godine u Hotelu Hills i planira okupiti više od 1000 mladih na jednom mjestu.
CEO priča je započela prije četiri godine i od ideje nastale na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu prerasla je u regionalno prepoznatljiv brend, koji je do sada okupio preko 7 000 učesnika, 100 govornika, 150 najuspješnijih kompanija i organizacija, 300 članova organizacionog tima u sklopu 9 državnih ekonomskih fakulteta u 8 gradova u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Cilj CEO konferencije je povezivanje mladih sa uspješnim ljudima iz svijeta biznisa, čiji pozitivni primjeri motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere. Konferencija je utemeljena na jedinstvenoj kombinaciji psihologije i ekonomije, te obuhvata sve ključne segmente prenosa znanja, iskustva i vještina, multimedijalne sadržaje i kao vrhunac svega emotivna i inspirativna predavanja koja predstavljaju istinite životne priče govornika.

Ono što nas najviše plaši jeste neuspjeh, te zato često ostajemo unutar zone komfora ne želeći da otkrijemo više i ne želeći da spoznamo vlastite mogućnosti i sposobnosti, ukoliko sam proces sa sobom nosi  određeni  rizik. Ovogodišnji govornici CEO konferencije će kroz vlastita iskustva predočiti šta se zaista desi kada odlučimo izaći iz zone komfora, pobijedimo strah i spoznamo vlastite sposobnosti.

Kotizacije za ovogodišnju CEO konferenciju iznose 20 KM, a možete se prijaviti putem sljedećeg linka:
http://ceokonferencija.com/Prijave/BIH/, a sve dodatne informacije možete pronaći na oficijelnoj Facebook stranici CEO konferencije.

Zajedno sa učesnicima CEO konferencije napustite svoju zonu komfora, prepoznajte i pobijedite svoje strahove i učinite prvi korak ka svom ličnom i karijernom napretku.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here