HT Eronet i Sberbank BH potpisali ugovor o poslovnoj saradnji

Slanje dopune !hej kredita TopUp uslugom na prepaid brojeve HT Eroneta bit će moguće od 1. maja.

1619

Potpisivanjem Ugovora između HT Eroneta i Sberbank BH službeno je objavljen početak zajedničke saradnje preko aplikacije mobilnog i elektronskog bankarstva.

Riječ je o inovativnoj usluzi na našem tržištu koja omogućava klijentima Sberbank BH slanje dopune !hej kredita na bilo koji prepaid broj HT Eroneta. Korištenje usluge je brzo, jednostavno i besplatno, kako za pošiljaoca, tako i za primaoca dopune.

„Naši klijenti očekuju inovacije koje će im uvijek biti nadohvat ruke. S tim u vezi posebnu pažnju posvećujemo razvoju brzih i jednostavnih usluga. Drago mi je što u  HT Eronetu imamo pouzdanog partnera za razvoj digitalnog bankarstva u Bosni i Hercegovini jer banka i telekom operater su neizostavni članovi digitalnog ekosistema“, izjavio je Jasmin Spahić, član Uprave Sberbank BH.

„Kako je savremena komunikacija nezamisliva bez pametnog telefona i online platformi, kreirali smo TopUp uslugu koja će biti dostupna za dopunu prepaid korisničkih brojava HT Eroneta. Vjerujem da zajednički možemo olakšati svakodnevnu komunikaciju naših klijenata“, dodao je Spahić.

„HT Eronet i na ovaj način želi približiti svoje usluge sadašnjim i budućim korisnicima i mogu kazati kako ovaj današnji događaj predstavlja daljnji korak u digitalnoj transformaciji i najavu novih projekata HT Eroneta u tom području, a sve u korist zadovoljstva korisnika, te olakšanja i pojednostavljenja dostupnosti usluga. Zadovoljstvo našeg korisnika nam je na prvom mjestu i vjerujemo da će i ova usluga koju nudimo zajedno s našim partnerom Sberbank, naići na pozitivne reakcije. Naravno, HT Eronet nastavlja sa svojim aktivnostima na putu digitalne transformacije i poslovanja iz Clouda, što je imperativ savremenog doba, i aktivno učestvuje u digitalnom osvješćivanju i edukaciji ukupnog digitalnog ekosistema“, izjavio je Tomislav Ruk, član Uprave HT Eroneta i izvršni direktor za nepokretnu mrežu na konferenciji za novinare.

Slanje dopune !hej kredita TopUp uslugom na prepaid brojeve HT Eroneta bit će moguće od 1. maja.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here