Finansijski pokazatelji 2016. za firme iz FBiH dostupni na Akta.ba

Finansijski pokazatelji na usluzi su klijentima portala Akta.ba u sklopu Premium i Registar + paketa

709

Finansijski pokazatelji kompanija za 2016. godinu, a koje su registovane u FBiH, od danas su dostupni na poslovnom portalu Akta.ba.

Finansijski pokazatelji za 2016. godinu za 21.838 poslovnih subjekata dostupni su iz registra finansijskih izvještaja Finansijsko-informatičke Agencije FBiH (FIA). S obzirom da 33 kompanije nisu predale ispravan izvještaj, njihovi podaci će biti naknadno unešeni.

Kao i ranijih godina Akta.ba nastojala je da u što kraćem vremenskom periodu korisnicima svojih usluga omogući pristup dijelu podataka iz finansijskih izvještaja poslovanja registrovanih pravnih subjekata, a sve s ciljem da ovim informacijama omoguće sigurnije i kvalitetnije poslovanje.

I ove godine na uvidu su podaci o broju uposlenih, statusu transakcijskih računa pravnih lica, broju aktivnih i blokiranih računa, te broju blokiranih dana, zatim finansije koje se odnose na ukupan prihod i sveobuhvatnu dobit.

Poslovni portal Akta.ba svojim klijentima omogućava da kroz podatke iz finansijskih izvještaja smanje rizik u svom poslovanju i pomogne u pronalaženju kredibilnog partnera koji na vrijeme izmiruje svoje obaveze prema svim poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima.

Podaci se nalaze u rubrici Registar, pojedinačno za svaki profil registovanog pravnog subjeka u Federaciji Bosne i Hercegovine koji je predao finansijski izvještaj za 2016. godinu. Finansijski pokazatelji na usluzi su klijentima portala Akta.ba u sklopu Premium i Registar + paketa.

IZVORAkta.ba
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here